U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN BUNGALOW MET 2 SLAAPKAMERS, ZOLDER, TUIN & GARAGE

Gelegen nabij de duinen, in een ware oase van rust en groen, op het einde van een doodlopende straat van een kindvriendelijke & verzorgde verkaveling. Deze zonnig-geöriënteerde kwaliteitswoning werd in 1980 met het unieke Danilith-bouwsysteem opgetrokken op een perceel bouwgrond met een breedte van 22 m. op een diepte van 30 m. (muren worden niet meer traditioneel gemetseld op de werf maar vervaardigd in een atelier, met als doel betere gecontroleerde kwaliteit). Buitenmuren in bruine genuanceerde gevelbrieken + plint in arduin en spouw + isolatie. Op het vlak van duurzaam en energiezuinig bouwen speelt Danilith een pioniersrol. Ze passen een professionele isolatiemethode toe, nog voor de EPB-wetgeving werd ingevoerd, die tot op vandaag voldoet aan de normen: efficiënte muur- en dakisolatie maken de woningen zo energiezuinig mogelijk. Deur- & vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in Merantihout + dubbele beglazing & PVC-rolluiken (Verzorgde zadeldaken, belegd met rustieke bruine platte pannen + 2 schoorstenen. Stevige kap-constructie in Oregonhout + onderdak. Zinken dakgoten & kroonlijsten afgewerkt met witte PVC. Marmeren tegelvloer in de inkom- & nachthall, w.c., en badkamer. Novylon in de living en slaapkamers. Marmeren venstertabletten. Bebouwde oppervlakte: 132 m², beschermd volume: 475 m³. Voorzien van stads- & regenwater (2 citernes v. 5.000 L.), elektriciteit, telefoon, teledistributie, centrale verwarming (op stookolie), en riolering (+ septische put). Geasfalteerde oprit (vr. 2 wagens), Betegelde voetpaden & terrassen. Zonnige voortuin, en achtertuin met berging + stookolietank (2.200 L.)

INDELING:
Inkomhall + voordeur,- toilet met w.c. + lavabo (beige faience),- living (6,90 x 4,40) met open haard en surround voorziening,- keuken (3,90 x 2,40) met L-vormige keukenblok + ingebouwde ceramische kookplaat, dampkap, oven en dubbele inox afwasbak (+ elektr. boiler),- zonneterras,- nachthall,- voorraadkelder (2,70 x 1,10),- badkamer (2,60 x 2) met bad en toiletmeubel + 2 ingebouwde lavabo’s,- slaapkamer 1 (3,90 x 3,30),- slaapkamer 2 (3,70 x 3,70) + ingemaakte eiken kasten,- stookplaats (2,10 x 1,60) met mazoutbrander,- garage (6,90 x 3,50) + schuifpoort, storckpomp (regenwater), tellers van water & elektriciteit, aansluiting voor was- en droogautomaat, en zolderluik + houten trap,- ruime zolderruimte (voldoende plaats en hoogte om 2 slaapkamer te voorzien),- en bergzolder.

Residentieel en standingrijk gelegen, in een doodlopende straat nabij de prachtige duinen (aan de rand van Oostende), en op wandelafstand van het toeristisch centrum, winkels, bakkerij, slagerij, banken, apotheek, school, en supermarkten. Goede en regelmatige tram- en busverbinding. Bredene is uniek op diverse vlakken. Het is een buitenbeentje onder de kustgemeenten, met ongerepte duinen en zonder zeedijk. Uitzonder-lijk aan onze kust. Deze familiebadplaats heeft een speciaal karakter en biedt enorm veel op sportief gebied (tennis-, ruiter- zwem- en voetbalfaciliteiten, buitengewone wandel- & fietsmogelijkheden).Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch