U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Stene

Omschrijving

VERNIEUWDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS, VERANDA, KOER EN ACHTERHUIS

Rustig gelegen woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd omstreeks 1935 en totaal vernieuwd in de laatste jaren met een bewoonbare oppervlakte van 135,75 m². Het hoofddak werd vernieuwd (in 2008), het dak van het achterhuis werd recent vernieuwd, alsook de CV, sanitaire en elektrische installaties. Het annexegebouw werd gesloopt, en in de plaats kwam een luchtige en perfect geïsoleerde veranda/keuken. De zolder werd recent ingericht als 2 slaapkamers. De keuken en de badkamer werden ook vernieuwd. Gebouwd met een gebetonneerde vloerplaat, en houten roostering (met plankenvloeren) op de verdiepingen. Aantrekkelijke voorgevel, bezet met coloriete faience. Verzorgd buitenschrijnwerk in kunststof (PVC wit), voorzien van dubbele beglazing en drievoudige beglazing achteraan, vooraan zijn ook rolluiken voorzien. Verzorgd zadeldak, belegd met rode platte dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak in menuiserith + isolatie (+ 15 cm rockwoll), en 2 veluxramen + verduistering. Dakgoten bezet met PVC. Zonnige koer met vernieuwd achterhuis (atelier/bijkeuken). Laminaat in de woonkamer op de verdieping. De hall, keuken en badkamer zijn voorzien van tegelvloer. Novylon in het toilet, op de overloop, en zolderkamers. Van de zonnige koer (zuid-oost gericht), kan een tuintje gemaakt worden. Voorzien van stad -en regenwater, elektriciteit (dag, - en nachttarief), distributie, digitale tv, internet, telefoon, riolering, centrale verwarming d.m.v. nieuwe HR-ketel op aardgas (nieuwe leidingen), warm water met elektrische boiler. De woning is energiezuinig en is goed geïsoleerd, het totale energieverbruik bedraagt 70 €/mnd (incl. verwarmingskosten).

DE WONING IS VERDER ALSVOLGT INGEDEELD :
a) gelijkvloers: inkomhall met houten trap, daaronder bergkasten,- toilet met hang-wc, handenwasser, spotjes en kast met regen-waterpomp,- ruime & luchtige living (29 m²) met marmeren sierschouwen,- nieuwe veranda-keuken (3,53 x 4,70) voorzien van keukenblok, semi professioneel gaskookfornuis, dampkap, combi-microgolfoven en 2de keukenblok met dubbele afwasbak, koelkast, aansluiting voor was – en vaatwasautomaat (mooie faiënce en tegelvloer),- zonnige, betegelde koer (3,71 x 5),- en vernieuwd achterhuis met keuken ;

b) verdiepingen: overloop,- badkamer met ligbad, lavabo, w.c., en handdoekradiator (faience),- master-slaapkamer (4,23 x 3) met schouw,- 2de slaapkamer/bureau (5,60 x 3,55) met zoldertrap,- zolderverdieping met overloop,- voor-slaapkamer (4,21 x 3,40) met zolderluifel,- achter-slaapkamer (4,21 x 4,77) met bergruimtes,- opperzolder.

Voornaam, rustig, en zeer zonnig gelegen, aan de oostrand van de Stad-à-Zee, in het centrum van de wijk “Konterdam”, een aangename volkswijk, naast de wijk “Meiboom“). Op een boogscheut van het AZ Damiaan Ziekenhuis, van het Bosje (Maria-Hendrickapark), en van het Kennedyrondpunt (oprit autostrade). Slechts 1,2 km. van het Station. Ideale ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen.

Notariskosten : voor enige gezinswoning: 13650 € of in alle andere gevallen : 25800 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch