U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8460 Roksem

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN WONING + ZONNIGE TUIN EN GARAGE

Zéér rustig en welgelegen woonhuis, slechts aan 1 zijde aangebouwd, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1960, op een perceel bouwgrond met een breedte van 8 m. op een diepte van 38 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 95 m² en een volume van 470 m³. Verzorgde buitengevels, uitgevoerd in een paramentsmetselwerk van bruine gevelsteen + onderplint in breuksteen. Deur- en vensterdorpels in zwart-gelakte tegels. Goed onderhouden buitenschrijnwerk in alumium (verguld) + dubbele beglazing & PVC-rolluiken. Stevig funderingen en vloerplaat in gewapend beton. Verzorgd zadeldak, belegd met rode Pottelbergse dakpannen (in gebakken aarde). Zinken dakgoten (bekleed met PVC). Tegelvloeren in de woonvertrekken beneden, en laminaat-parket op de verdieping. Marmeren venstertabletten. Geïsoleerde plafonds op de verdieping. Voorzien van stads- en regenwater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, centrale verwarming (H.R.+aardgaswandegenerator * fonten radiatoren), en riolering. Vrij bij akte.

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :

a) gelijkvloers: inkom- en trahall (trap in beuk),- living (34 m²) met sierschouw in natuursteen + houtkachel * eiken parket),- eetplaats (4,23 x 2,50),- voorraadkelder (3,40 x 2,50),- keuken (3,80 x 2,50) voorzien van keukenblok met onder- en bovenkasten + ingebouwde gas-kookplaat, inox afwasbak, dampkap, frigo, en aansluiting voor wasautomaat,- sas met Vaillant-wandgenerator,- badkamer (2,25 x 1,47) met douche, bidet, en lavabo,- veranda (3,72 x 2,30),- toilet met w.c. en lavabo,- garage (16,20 m²),- gang,- berging,- grote en betegelde koer-terras (31 m²),- zonnig tuin met volière en duiventil.

b) 1ste verdiep: overloop,- voor-slaapkamer (3,60 x 3,60),- achter-slaapkamer (3,95 x 3,60),- kinderkamer (2,50 x 2,20),- en zolder.

Rustige gelegen nabij het centrum, in een woongebied met landelijk karakter. Oudenburg is een vredig plattelandsstadje op de grens tussen polder- en zandstreek, ‘in de achtertuin van de zee’, en deeluitmakend van het hinterland van de Middenkust: Gelegen op amper 1,30 km van de nieuwe op- & afrit A10- autosnelweg. Op 8 km van Oostende en 17 km van Brugge.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : € 10.293 met energetische renovatie 9.343 € of in alle andere gevallen : 21.143 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch