U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8460 Oudenburg

Omschrijving

RUSTIG & WELGELEGEN H.O.B.-WONING + ZONNIGE TUIN * VERKOCHT BINNEN DE MAAND !

Goed-onderhouden woonhuis van het type half-open-bebouwing (koppelwoning), gelegen in een doodlopende straat (zijarm van de Rozenlaan), stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1969 op een perceel grond met een breedte van 15 m. en een diepte 27 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 124,30 m², een bruikbare vloeroppervlakte van 191 m², en een beschermd volume van 506 m³. Verzorgde buitengevels in rode brieken + onderplint in natuursteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in Meranti (wit-geschilderd) + dubbele beglazing en rolluiken. Goed-geïsoleerd zadeldak + grote standvenster, belegd met zwarte kunstleien + onderdak in menuiserite. Stevige kapconstructie in Oregon. Zinken dakgoten. Gootbekleding en kroonlijsten in witte PVC. Ceramieke tegelvloeren in de hal, badkamer, keuken, oprit en voetpaden. Fineer-binnendeuren in Mahonie. Verzorgde en zonnige voor- zij- en achtertuin + terras en tuinhuisje. Voorzien van stads- en regenwater, aardgas, elektriciteit, telefoon, kabeltelevisie, centrale verwarming (d.m.v. aardgas-condensatieketel), en riolering.

De woning bestaat uit :

a) Gelijkvloers: met inkom- en traphal (6,70 x 1,80) + vestiaire-nis (trap in beuk),- gezellige woonkamer (7 x 4,20) met sierschouw-openhaard (in natuursteen) + inbouwcassette (laminaatparket),- keuken (3,50 x 3,10) met U-vormige keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + 2de keukenblok + ingebouwde ceramische kookplaat, dampkap, oven, en dubbele afwasbak (rustieke faience),- nachthal,- kinderkamer (3,50 x 2,50),- badkamer (3,50 x 1,60) met ligbad + douchescherm, w.c., toiletmeubel + ingebouwde lavabo, diverse hangkasten, en blaasradiator (mooie faience),- 2de slaapkamer (3,50 x 3,20),- garage (5,70 x 4,20) met metalen kantelpoort, tellers van water, gas, elektriciteit + zekeringskast,- en berging met aansluiting voor was- en droogautomaat + hydrofoor ;

b) 1ste verdiep: met overloop,- voor-slaapkamer (5,70 x 4,20) met standvenster en diverse zolderbergingen,- zij-slaapkamer (3,30 x 3,28),- en zolder met condensatie-gaswandgenerator Vaillant Eco TEC Plus.

Bijzonder rustig en landelijk gelegen, aan de rand van ‘t Steedje, in een woongebied met landelijk karakter én in een doodlopende straat. Gelegen op amper een boogscheut van supermarkt Spegelaere, op 400 m. van de markt en kerk, op ca 7 km. van Oostende, en op 16 km. van Brugge. Oudenburg ligt op de grens van De Polders en de zandleemstreek, en grenst in het noorden aan Oostende, in het oosten aan Jabbeke en in het westen aan Gistel. De stad telt ruim 9.000 inwoners.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 18.830 € of in alle andere gevallen : 28.630 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch