U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

WELGELEGEN WOONHUIS + ZONNIGE KOER & TUIN DEELS VERNIEUWD * UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

Rustig gelegen woonhuis aan de rand van de Stad-à-Zee, zeer geschikt voor een handige harry of doe-het-zelver. Stevig en op traditionele wijze gebouwd omstreeks 1930, op een perceel bouwgrond van 195 m² met een breedte van 9,29 m op en een diepte van 21 m. Deze woning is slechts aan één zijde aangebouwd en heeft een bebouwde oppervlakte van 62,11 m² een bruikbare vloeroppervlakte van … m², en een beschermd volume van … m³. Het huisje heeft een gevelbreedte van 5,15 m welke kan uitgebreid worden tot 9,29 m, wat betekent dat er een garage of een bijgebouw kan aangebouwd worden met een breedte van 4,16 m op een diepte van 11 m. Buitengevels in metselwerk. Gecementeerde voorgevel en zijgevel bezet met Eternite ruiten. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Gerenoveerd zadeldak, belegd met zwart-gelakte platte pannen + grote stand vensters in voor- en achterdak (afgewerkt met sidings in kunststof). Deels vernieuwd buitenschrijnwerk in witte kunststof (PVC) + dubbele beglazing. De binnenzijde van de woning is al vernieuwd maar nog niet gans afgewerkt. Ondermeer werd een houten roostering boven de bestaande tegelvloer gemonteerd en afgewerkt met parket. Verder werden de wanden in hout afgewerkt in decoratieve elementen en voorzien van isolatie. Het interieur is volledig in hout uitgewerkt met recuperatiematerialen die door de overleden eigenaar zelf werden uitgevoerd. De bestaande vloeren werden niet opgebroken, in tegendeel ze werden aan de bovenzijde afgewerkt met een bijkomende laag in hout en parket. De rioleringen worden afgeleid naar het geleed dat zich in het achterliggend stuk weiland bevindt. Gelet op het feit dat de bevloering niet kan worden opgebroken daar ze al volledig afgewerkt is, wordt geopteerd om het bestaande systeem te behouden conform de afspraak met de riooldienst d.d. 10/03/2008. De elektrische-, sanitaire-, en centrale verwarmingsinstallaties werden deels vernieuwd. Zonnige koer + achter- en zijtuintje. Prachtig landelijk open zicht achteraan.

Deze woning is voorzien van inkomsas, woonkamer (34 m²) met zitkamer (4,60 x 3,70) + gesculpteerde sierschouw, en eetkamer (4,60 x 3,76) + houten trap,- berging (onder de trap),- keuken (2,70 x 2,31) met keukenblok + ingebouwde oven, gaskookplaat, en dampkap + 2de keukenblok met dubbele inox afwasbak,- sas met Vaillant-aardgas-wandgenerator (Eco TEC plus) en achterdeur,- nis met was- en droogkast aansluiting,- toilet met w.c. en toiletmeubel + lavabo; en op de verdieping (volgens plan): overloop,- w.c.,- 2 slaapkamers (4,00 x 2,80 en 3,59 x 2,82),- en badkamer (1,85 x 1,78) maar in werkelijk is er nu maar één slaapkamer en één badkamer met douche en toiletmeubel + lavabo (nog niet gans afgewerkt).

Welgelegen aan de westelijke rand van de Stad à Zee, in een aangename & voorname wijk (tussen Mariakerke en Stene-Dorp). In de vierhoek: ‘Torhoutsesteenweg-Steensedijk-Elisabethlaan-Nieuwpoortsesteenweg’. Amper 1,20 km van het strand van Mariakerke. Tegenaan het Koninklijk Atheneum Pegasus Campus en nabij het shoppingscentrum (Torhoutsesteenweg) en 2,5 km van het stadscentrum.

Notariskosten : gezinswoning: € 5.346,00 ; - in alle andere gevallen : € 21.819,00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch