U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

WELGELEGEN “BEL-ETAGE WONING” MET GARAGE * VERKOCHT IN AMPER 1 WEEK EN AAN DE VRAAGPRIJS !!

Verzorgd rijwoonhuis, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1965, op een perceel bouwgrond van 111 m², met een breedte van 6 m. op een diepte van 18,45 m. Zware gemetste fundering (tot op vaste bodem), en vloerplaten in gewapend beton. Voorgevel afgewerkt in silexsteen. Achtergevel in witgeschilderde baksteen van de streek met zonneterras op de verdieping. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in witte PVC + dubbele beglazing + rolluiken. Verzorgd zadeldak, belegd met rode Pottelbergse platte pannen + onderdakplaten & standvenster in het voordak + Velux in het achterdak. Betonnen dakgoten + zinkwerk. Binnendeuren in sapoliehout. Marmeren venstertabletten. Tegelvloeren in de keuken, de terrassen, en badkamer. Novylon in de living en slaapkamers. Voorzien van stads- & regenwater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, centrale verwarming, en riolering. Bruikbare vloeroppervlakte: 141 m², beschermd volume: 435 m³.

OMVATTENDE:
a) gelijkvloers: inkom- & traphall met vloer en trap in granitosteen (+ smeedijzeren balustrade),- kelder (met dompelpomp),- toilet met w.c. & lavabo,- garage (5 x 3,75) met kantelpoort in alu, elektrische boiler, c.v.-aardgasgenerator, reeks ingemaakte kasten, onderkast + inox afwasbak, hydrofoor, en aansluiting voor wasmachine,- slaapkamer (3,60 x 3,29),- badkamer met douche en lavabo,- sas-veranda,- zonneterras,- en ommuurd & zonnig-georiënteerd tuintje + tuinhuis ;

b) 1-ste & zolderverdiep: overloop,- living (27 m²) met videofoon en sierschouw in carrara marmer & sfeerhaard,- keuken (3,58 x 3,25) met L-vormige keukenblok onder- en bovenkasten in witte meubelplaat + dubbele inox afwasbak, elektrische kookplaat en dampkap. In de keuken is er spanplafond + inbouwspotjes; * 2de keukenblok met reeks kasten + ingebouwde oven en nieuwe frigo,- zonneterras (5,70 x 1,03) + zonnetent,- traphall (2,45 x 1,97) met ingemaakte kasten, en beuken trap,- * zolder-slaapkamer (4,20 x 4,25) + ingemaakte kasten, en standvenster,- zolderhall (3,55 x 1,80) en zolderberging + Velux.

Gelegen in het centrum van de Vuurtorenwijk (in een aangename & gezellige volksbuurt aan de Oostkant van de Stad-à-Zee), op wandelsafstand van de spuikom (oesterkweek), Fort van Napoleon, strand & duinen, en op ca 3 km. van het stadscentrum. In nabijheid van winkels, supermarkten (Carrefour, Lidl) banken, scholen, en bushalte (regelmatige bus- en tramverbinding).

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 10.895 € of in alle andere gevallen : 24.895 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch