U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

WELGELEGEN WOONHUIS MET ZONNIGE KOER & 4 SLAAPKAMERS + 2 BADKAMERS

Rustig gelegen woonhuis op de aangename volkswijk Sint-Jan, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1972, op een perceel bouwgrond van 106 m², met een breedte van 4,95 m. op en een diepte van 21,41 m. Deze woning heeft een bebouwde oppervlakte van 46 m², een bruikbare vloeroppervlakte van 140 m², en een beschermd volume van 498 m³. Verzorgde voorgevel in een paramentmetselwerk van wit-geglazuurde gevelsteen + gevelplint in arduin. Achtergevels + annexegebouw in baksteen van de streek + cementbezetting (wit-geschilderd). Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Stevige funderingen. Betonnen vloerplaat beneden, op de tussenverdiep, en op zolder. Houten roostering + plankenvloer op de verdiepingen. Geïsoleerd plat dak (+ roofing), en deels vernieuwd & goed geïsoleerd hellend pannendak + onderdak in menuiserite & veluxraam. Geïsoleerd platform (boven annexegebouw) belegd met roofing (wordt gebruikt als zonneterras). Grotendeels vernieuwd buitenschrijnwerk in witte kunststof (PVC) + dubbele beglazing. Zonnige koer belegd met keramische tegels. De elektrische installatie werd gans vernieuwd en gekeurd (dient herkeurd te worden vóór 20/10/2039). Laminaat-parket in de living. Tegelvloeren in de keuken, gang, koer, en beide badkamers. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, telefoon, centrale verwarming (d.m.v. wand-generator op aardgas), en riolering.

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :

a) gelijkvloers: inkom- & traphal met trap in beuk, vestiaire en ingemaakte kast met tellers van aardgas, water, en elektriciteit,- woonkamer (27 m²) met salon + living,- aansluitende keuken (4,15 x 2,25) met keukenblok + ingebouwde warme-luchtoven, vaatwasautomaat, en dubbele afwasbak * 2de keukenblok + ingebouwde keramische kookplaat, en dampkap (+ aardgasgeiser & zekeringskast),- nieuwe badkamer met w.c., ligbad, toiletmeubel + ingebouwde lavabo, handdoek-radiator, en aansluiting voor wasautomaat (mooie faience),- zonnige en betegelde koer (40 m²) + bergplaats ;
b) eerste verdieping: tussenverdiep + sas & ingemaakte kast,- slaapkamer (4,10 x 2,25) + aansluitende badkamer met w.c. en in-loop-douche (nieuwe faience),- palier,- voor-slaapkamer (4,65 x 3,80),- en achter-slaapkamer (4,25 x 3) ;
c) tweede verdieping: platform + airco-unit,- palier,- voor-slaapkamer (4,65 x 3,78) met airco,- en zolderbergplaats (4,35 x 3) met aardgas-wandgenerator Bulex en veluxraam.

Zéér zonnig, rustig, en welgelegen, aan de rand van de Stad-à-Zee, in de aangename volkswijk “ Sint-Jan ”, en op amper een boogscheut van de Vrije Basisschool Sint-Andreas en bakkerij Van Parijs. Op wandelafstand van de Sint-Janskerk, Louis Delhaize & Carrefour Market, en 600 m. van het Shoppingscentrum Torhoutsesteenweg, op 1,50 km. van het strand van Mariakerke, en op 2 km. van het stadscentrum.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 9.895 € of in alle andere gevallen : 23.295 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch