U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INSTAPKLARE WONING MET ZONGERICHTE KOER

Verzorgde rijwoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd omstreeks 1940. De woning heeft een benutbare oppervlakte van 111 m² en een volume van 298 m³. Stevige vloerplaat in volle grond en roostering op de verdiepingen.

Geschilderde buitengevels. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele en hoogrendementsbeglazing. Zadeldak, belegd met rode gegolfde dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van veluxraam. Zinken dakgoten en afleidingen in PVC. Zongerichte en vernieuwde koer met achterhuis (geïsoleerd en nieuw dak).

Nieuwe keramische tegelvloeren op het gelijkvloers en in de badkamer. Laminaat parket in de slaapkamers. Muurtegels in de keuken en badkamer.

Voorzien van stadswater, vernieuwde en goedgekeurde elektriciteit, distributie, digitale tv, internet, telefoon, riolering en centrale verwarming met een ‘Vaillant’ combi-ketel op aardgas en met vernieuwde verwarmingselementen + leidingen.

Ideaal voor starters of als investeringswoning.

DEZE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :

a) gelijkvloers : inkomhal met trap in hout,- toilet,- living (32 m²) met eet- en zitplaats,- vernieuwde keuken (8 m²) met dubbele inox afwasbak, keramische kookplaat, dampkap, oven en nis voor microgolf,- aansluitend vernieuwd terras (24 m² - zon vanaf 10u) met achterhuis (geïsoleerd en nieuw dak) ;

b) eerste verdieping : overloop met spiltrap (hout + metalen treden),- badkamer (9 m²) met toiletmeubel + ingebouwde lavabo en ligbad met douchescherm, toilet + CV-ketel en voor-slaapkamer (15 m²) ;

c) zolder : slaapkamer (18 m² - kan verdeeld worden in 2 slaapkamers) en opperzolder.

Gelegen in Stene, aan de rand van de stad Oostende. Op amper een boogscheut van het Kennedy rondpunt en slechts op 3 km van het stadscentrum en strand. In nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer (regelmatige busverbinding). Ideale ligging voor mensen die zich snel moeten verplaatsen richting snelweg A10/Elisabethlaan.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 9.480 € of in alle andere gevallen : 22.640 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch