U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

GEZELLIGE WONING MET 2 TERRASSEN * VERKOCHT NA 2 WEKEN !

Verzorgde woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd met een gevelbreedte van 5 m en bouw diepte van 8,90 m. De woning heeft een benutbare oppervlakte van 164 m² en volume van 453 m³ met kelder en roostering op de verdiepingen. Verzorgde buitengevels, in een paramentmetselwerk van beige genuanceerde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in aluminium, voorzien van dubbele beglazing. Nieuw zadeldak, belegd met bruin gegolfde dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak (menuiserithplaten) en veluxraam. Vernieuwd dak boven de annexe. Zinken dakgoten en dito afleidingen vooraan en achteraan in PVC. Zonnige koer en terras met nieuwe tegels + balustrade. Tegelvloeren in de kelder, inkomhal, wasplaats en badkamer. Vinylvloerbekleding in de rest van de woning. Voorzien van stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, riolering en gaskachels (nieuwe in de living), warm water met nieuwe elektrische boiler.

DEZE WONING OMVAT:

a) gelijkvloers: Inkomhal,- living (8,50 x 2,95) met eetplaats en salon met nieuwe gaskachel en tellerkast,- keuken (2,76x 1,54) met kasten, spoelbak, werkblad in kunststof, gaskookplaat en nis voor koelkast (niet inbegrepen in de prijs, dit is eigendom van de huurder),- terras (1,52 x 2,84) nieuwe balustrade + tegels,- tussenverdieping (-1) met badkamer (2,35 x 3,32) met nieuw toilet, meubel + lavabo en ligbad (faience) ;

b) eerste verdieping: overloop,- grote voor-slaapkamer (4,02 x 4,53) met gaskachel (plafond in planchetten),- achter-slaapkamer (4,25 x 2,90) met schuifraam,- terras (2,01 x 3,21 - zonnekant) met nieuwe roofing + kunstgras ;

c) zolder

d) kelder (8,36 x 4,53) met tellerkelder, voorplaats met vernieuwde zekeringskast elektriciteit en achterplaats (3,08 x 2,80) met aansluiting voor wasmachine en 2de achterplaats met afgietbak,- koer met kunstgras (2,90 x 2,80).


Rustig gelegen, aan de westelijke rand van het stadscentrum (ter hoogte van de Hippodroom), in de heraangelegde wijk: “Westerkwartier“, tussen de Heilig Hartkerk en de Stuiverstraat. Nabij winkels, scholen, bus –en tramhalte, station en stadscentrum (op 2 km) en snelweg (op 2,2 km). Op ca 750 m van het strand.


Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning: 8.755 € met energetische renovatie 9505 € of in alle andere gevallen : 19.005 €.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch