U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

KLASSEVOLLE WONING MET 5 SLAAPKAMERS, KOER EN GARAGE AAN ZEE * VERKOCHT BINNEN DE MAAND ! *

Karaktervolle art déco woning met authentieke elementen, heden ingericht als tweewoonst, maar is gemakkelijk om te vormen tot een ruime gezinswoning. Stevig en op traditionele wijze gebouwd op een L-vormig perceel uitgevend op de Violierenlaan met een gevelbreedte van 8,50 m op diepte: 20,60 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 194,43 m², een benutbare oppervlakte van 370,70 m² en volume van 1.478,22 m³. Stevige vloerplaat en roostering + plankenvloeren op de verdieping. Authentieke voorgevel in gele gevelsteen met loggia. De zijgevel is deels bezet met eternite schaliën. Deur- en vensterdorpels, en gevelplint in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing (soms met rolluiken). Het plat dak zal deels vernieuwd moeten worden. De woonkamer beneden is voorzien van massief eiken plankenvloeren. Authentieke tegels in de inkom, keuken en garage. De badkamer en overloop zijn voorzien van tegelvloeren. Vinyl vloerbekleding op de verdieping. Verzorgde authentieke binnendeuren in eik + glas. Voorzien van stadswater, elektriciteit (2 tellers), gasmeter, distributie, digitale tv, internet, telefoon, vernieuwde riolering, centrale verwarming d.m.v. brander op mazout met fonten radiatoren (2 aparte meters). Warm water met 2 elektrische boilers.

DEZE WONING OMVAT:
- Gelijkvloerse verdieping met : voortuin (4 x 8,50) met voetpad in blauwsteen (mogelijk om te vormen tot parkeerplaats),- indrukwekkende inkomhall (9,40 x 3) met smeedijzeren voordeur met 2 vleugels (1,40 m b.), brede stalen trap (1,32 m b.), authentieke tegels en hoge plafonds (3,30 m h.),- salon met loggia (5 x 5),- tussenplaats (3,90 x 5),- eetplaats (4,10 x 4,87),- keuken (13,10 x 3) voorzien van kasten, dubbele afwasbak en aansluiting gaskookfornuis,- badkamer (4,26 x 1,44) met lavabo, douche, toilet en faience,- kelder (2 x 1,90),- garage (3,20 x 9,28) met toilet- trap naar de verdieping, automatische sectionaal poort en aansluiting wasautomaat,- zuidgerichte koer (4,26 x 6,20 – tuintje mogelijk) met buitenberging ;
- Eerste verdieping : overloop,- keuken met kasten, dubbele afwasbak en aansluiting elektrisch kookfornuis, aansluiting was -en droogautomaat,- badkamer met meubel+lavabo, douche, toilet elektrische boiler en faience,- woonkamer of voor-slaapkamer met loggia (5 x 5),- eetplaats of achter-slaapkamer 2 (3,90 x 5),- terras (4,10 x 4,87),- slaapkamer 3 (4,51 x 3),- slaapkamer 4 (2,75 x 3),- slaapkamer 5 (2,60 x 9) met lavabo.

Het mag zéker gezegd worden dat dit eigendom, qua ligging, “het neusje van de zalm” is. Zeer rustig en aangenaam gelegen in Mariakerke, aan de rand van het stadscentrum, op amper een boogscheut van strand & duinen en in nabijheid van winkels, bakker, slager en school. Tram- en bushalte op wandelafstand (goede en regelmatige verbinding naar de stad, station en andere kustplaatsen). Deze voorname wijk is zonder twijfel het aangenaamste plekje van Oostende en is daardoor ook bijzonder geliefd.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning: 22.297€ met energetische renovatie 19.707€ of in alle andere gevallen: 30.067


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch