U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

VERZORGDE RIJWONING MET GARAGE * VERKOCHT IN AMPER EEN WEEK

Welgelegen woonhuis, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1962, op een perceel bouwgrond van 123 m², met een breedte van 7 m. op een diepte van 17,50 m. Bebouwde oppervlakte: 77,60 m², benutbare oppervlakte: 142 m², volume: 449 m³. Stevige fundering en vloerplaten in gewapend beton. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van witte geglazuurde gevelsteen + gevelplint in arduin. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk deels in nieuwe PVC + dubbele beglazing (achteraan), en deels in wit-geschilderd RND-hout (ramen + PVC-rolluiken). Nieuwe voordeur in PVC. Verzorgd zadeldak, belegd met platte, rode Pottelbergse pannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdakplaten. Binnendeuren in sapolie. Marmeren venstertabletten. Voorzien van stads- & regenwater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, elektrische verwarming (accumulatiekachels), en riolering. Vrij bij akte.

DE WONING IS ALS VOLGT INGEDEELD:

a) gelijkvloers:
inkom- & traphall (trap in granito),- toilet,- vestiaire-berging,- garage (4,80 x 4,70),- living (4,70 x 3,80) + marmeren sierschouw & nachtkachel,- keuken (4,10 x 3,10) met onderkasten + dubbele inox afwasbak, aansluiting voor wasautomaat,- zonnige koer-terrras (45 m²),- en voorraadkelder (4,75 x 1,90);

b) 1-ste & zolderverdiep:
overloop + zoldertrap in beuk,- toilet,- achter-slaapkamer (3,80 x 2,80) + nachtkachel,- kinderkamer (2,75 x 1,90),- badkamer met ligbad, lavabo, en elektrische boiler,- voor-slaapkamer (4,80 x 3,70) + nachtkachel,- 2de voor-slaapkamer (3 x 2,90),- en zolderruimte + mansardekamer + veluxraam.

Gelegen in het centrum van de Vuurtorenwijk (in een aangename & gezellige volksbuurt aan de Oostkant van de Stad-à-Zee), op amper een boogscheut van de spuikom (oesterkweek), en op ca 3 km. van het stadscentrum. In nabijheid van winkels, supermarkten, banken, scholen, en bushalte (regelmatige bus- en tramverbinding). Gelegen op wandelafstand van de Vismijn, en de duinen (met o.m. het Fort van Napoleon en Earth Explorer).

Notariskosten: voor de gezinswoning: € 11.290 met energetische renovatie € 10.140 of in alle andere gevallen : € 22.740


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch