U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

OP TE FRISSEN/TE RENOVEREN WONING MET KOER

Op te frissen/te renoveren rijwoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd met een gevelbreedte van 5,05 m op diepte: 16,83 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 49,74 m², een benutbare oppervlakte van 132,85 m² en volume van 410,23 m³. Stevige vloerplaat en op de verdiepingen. Verzorgde voorgevel in geel-bruin gelazuurde gevelsteen en gecementeerde achtergevel. Deur- en vensterdorpels, en gevelplint in harde blauwsteen. Vernieuwd buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Verzorgd zadeldak belegd met pottelbergse dakpannen + velux. Kroonlijsten in PVC. Zinken dakgoten en nieuwe regengoot in PVC. De hall en kelderverdieping zijn voorzien van authentieke tegelvloeren. De andere woonruimtes hebben plankenvloeren (vaak met vynill). Muurtegels in de keuken. Voorzien van stad -en regenwater, elektriciteit, distributie, digitale tv, internet, telefoon, riolering, verwarming d.m.v. gaskachels.

DEZE WONING OMVAT:

-Sous-sol verdieping met : hall met trap in hout + achterdeur,- koer (7,78 x 4,52) met bloemenperkjes,- eetplaats (4,45 x 3,43) met ingemaakte kasten en gaskachel,- keuken (4,65 x 2,60) voorzien van kasten, gaskookfornuis, dampkap, vaatwasaansluiting,- tellerkelder (3,21 x 0,90),- koer ;

-Tussen verdieping : inkomhall met trap,- toilet,- lichtrijke woonkamer (29,45 m²) met gaskachel en rolluik vooraan ;

-Eerste verdieping : overloop met trap,- voor-slaapkamer (4,33 x 4,46) met tussendeur,- achter-slaapkamer (4,66 x 2,74) met lavabo ;

-Zolder verdieping : overloop,- grote zolder (9 x 4,55 * 2 a 3 slaapkamers mogelijk) + opperzolder.


Rustig en welgelegen aan de westelijke rand van het stads-centrum, in het vernieuwde gedeelte van het Westerkwartier, tussen de Nijverheidstraat en de Torhoutsesteenweg. Op amper een boogscheut van de Heilig Hartkerk, Wellington Renbaan, Petit-Paris, op 1,80 km van het stationscentrum-station en op slechts 1 km van het strand. In nabijheid van de winkels, openbaar vervoer en scholen.


Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : 8.367 € (klein beschrijf is mogelijk) of voor hoofdverblijfplaats : 14.367 € of in alle andere gevallen : 16.867 €.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch