U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RUIME BEL-ETAGE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN 3 ZONNE-TERRASSEN

Verzorgde woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd met een gevelbreedte van 5,62 m op diepte: 17,26 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 97 m², een benutbare oppervlakte van 244,32 m² en volume van 718,42 m³. Stevige vloerplaat, en roostering op de verdiepingen. Verzorgde bepleisterde buitengevels in cement. Deur -en vensterkaders afgewerkt met natuursteen en dorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in hardhout, voorzien van dubbele beglazing. Vernieuwd Frans zadeldak, met dakpannen, voorzien van onderdak, velux raam en 12 cm isolatie. Platte daken in EPDM, isolatie en bangkirai. Zinken dakgoten. De hall en het toilet zijn voorzien van bourgondische tegelvloeren. Keramische tegelvloeren in de wasplaats, bureau, atelier en garage. Plankenvloeren op de verdiepingen. Laminaat in de woonkamer en op de zolderslaapkamer. Verzorgde voleiken binnendeuren. Muurtegels in de keuken en badkamer. De meeste ruimtes zijn voorzien van spotjes. Het plafond van de garage alsook badkamer muren zijn geïsoleerd (o.a. eurofloor recticel isolatieplaten). Recent vernieuwde sanitaire leidingen. Voorzien van stad -en regenwater, elektriciteit (dag, nacht en accumulatie tarief), distributie, digitale tv, internet, telefoon, videofoon, riolering, verwarming d.m.v. accumulatie spaarkachels en directe verwarming en warm water d.m.v. elektrische boiler. De woning is energiezuinig en is goed geïsoleerd, het totale energieverbruik bedraagt 139 €/mnd (incl. verwarmingskosten)

DEZE WONING OMVAT:
gelijkvloers : hall met trap in natuursteen, nis voor vestiaire en teller kast,-toilet,- wasplaats (3,85 x 2,36) met afgietbak,- bureau (3,45 x 2,38),- atelier (8,41 x 2,69) met afgietbak, hydrofoor en elektrische boiler ingewerkt in kast,- dubbele garage (8,39 x 3,39) met automatische garagepoort ; tussen verdieping : overloop,- badkamer (3,93 x 2,32) met dubbel was meubel, ligbad, toilet,- grote, sfeervolle koer (31,46 m²) met buitenkeuken voorzien van BBQ, spoelbak en houtberging ;
V1 : overloop,- voor slaapkamer 1 (4,34 x 5,16) met dressing,- achter-slaapkamer 2 (4 x 3,42) met dressing,- groot terras (4,91 x 2,34) ; V2 : overloop (2,02 x 1,85),- hall met inbouwkast,- luchtige woonkamer (7,03 x 5,101) met houtkachel, terrasschuifraam en geschilderde plafondbalken,- half open keuken (3,05 x 2,40) voorzien van U-vormige keukenblok + kasten in geschilderde eik, dubbele spoelbak, oven ‘ATAG’, keramische kookplaat, dampkap, aansluiting voor vaatwasautomaat,- terras (1,47 x 3,91) ; zolder verdieping : slaapkamer 3 (7,03 x 5,11) met gezellige zithoek en zolderberging.

Zeer wel gelegen, in een doodlopende straat, gelegen aan de westelijke rand van het centrum van Oostende (tussen Petit-Paris en Sint-Jan) nabij het Vogelzangpark en de Sint-Janskerk. Goede bereikbaarheid: op 1,7 km van de snelweg, op 2,7 km van het station, op 110 m van een bushalte, op 1,3 km van het strand, op 110 m van winkels, Er zijn diverse scholen en kinderopvangen in de buurt.

Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : 14 171 € (klein beschrijf is mogelijk vanaf 3 kinderen ten laste) of voor hoofdverblijfplaats : 25 271 € of in alle andere gevallen : 27 771 € .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch