U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

TE RENOVEREN HUIS MET 3 SLAAPKAMERS, ZOLDER EN KOER

Te renoveren rijwoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd, met een gevelbreedte van 5,31 m op diepte: 15,10 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 67,25 m². Gebouwd met roostering tussen de verdiepingen. Originele voorgevel, in geschilderd plakwerk. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in hout, voorzien van enkele beglazing, boven met rolluiken. Veranda met PVC platen en aluminium schrijnwerk. Vernieuwd zadeldak met betonnen dakpannen, voorzien van onderdak (menuiserith) en grotendeels geïsoleerd. Golfplaten dak op de wasruimte. Nieuwe zinken dakgoten. Koer in tegels. Authentieke tegelvloer in de hall. Tegelvloeren op de benedenverdieping en wasruimte. Plankenvloeren op de verdiepingen.

Voorzien van stadswater, elektriciteit, distributie, digitale tv, internet, telefoon, riolering, verwarming d.m.v. gaskachels, warm water d.m.v. gasgeiser.


DEZE WONING OMVAT:

a) gelijkvloers : te renoveren hall met trap in hout,- woonkamer (27 m²),- veranda (3,85 x 1,80),- deels geïnstalleerde keuken met kasten en gasaansluiting,- badkamer (2,58 x 1,74) voorzien van bad, meubel+lavabo en faience,- koer (4,06 x 3,14) ;

b) tussen verdieping : overloop,- berging met wc-aansluiting,- slaapkamer (3,55 x 3,04),- wasruimte (2,75 x 2) ;
c) eerste verdieping: overloop,- voor-slaapkamer (3,60 x 4,94),- achter-slaapkamer (3,88 x 3,31) ;

d) zolder verdieping : overloop,- 2 zolder-slaapkamers (5,80 x 4,98).


Zeer wel gelegen, in een aangename wijk aan de westelijke rand van het centrum van Oostende (tussen Petit-Paris en Sint-Jan) nabij het Vogelzangpark en de Sint-Janskerk. Aan een pleintje met speeltuin. Goede bereikbaarheid: op 1,6 km van de snelweg, op 1,70 km van het station, op 320 m van een bushalte, op 1,2 km van het strand, op 150 m van winkels, Er is een school en kinderopvang in de straat.


voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : € 6.660 (klein beschrijf is mogelijk) of voor hoofdverblijfplaats : € 11.160 of in alle andere gevallen : € 13.660.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch