U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

OP TE KNAPPEN WOONHUISJE MET GROTE KOER * VERKOCHT IN AMPER 2 WEKEN

Zonnig gelegen rijwoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd, op een perceel bouwgrond van 90 m², met een breedte van 4,50 m op een diepte van 20 m. in 1982 werd de voorgevel vernieuwd (uitgevoerd in paramentmetselwerk van wit geglazuurde gevelsteen + onderplint & deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen), * werd het zadeldak gerenoveerd (belegd met zwarte sneldakpannen), * werd het zinkwerk vernieuwd (dakgoot bekleed met PVC), * en werd het buitenschrijnwerk vernieuwd (uitgevoerd in Merantiehout, en voorzien van dubbele beglazing * PVC rolluik beneden). De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 84,51m² en een beschermd volume van 261,23 m³. Granito tegelvloeren in alle vertrekken beneden. Houten roosteringen + plankenvloeren op de verdieping (+ novilonvloerbekleding). Marmeren venstertabletten. De meeste plafonds zijn afgewerkt met houten planchetten. Voorzien van stads- en regenwater, elektriciteit, teledistributie, aardgas, telefoon, en riolering. De woning wordt verwarmd d.m.v. een aardgaskachel. Klein beschrijf mogelijk voor 1ste aankoop. Onmiddellijk vrij van gebruik.

DEZE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :

a) Gelijkvloers: gang met voordeur (in kunststof) en wanden bekleed met decawaldplaten,- living (25,50 m²) met sierschouw-openhaard (in rustiek metselwerk met eiken tabletten + aardgaskachel), en kast met tellers van elektriciteit, aardgas en water,- berging (onder de trap),- trap (in beuk),- annexeplaats (2.57 x 1,81) met douche, lavabo en 2de lavabo met inox waterpomp (plafond in witte kunststof),- sas + toilet,- annexe-keuken (4,34 x 1,45) met gasradiator en L-vormige keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten + ingebouwde aardgaskookplaat, dampkap en dubbele inox afwasbak (+ elektrische boiler 5 L.),- koer (11,68 x 2,21),- en was- en bergplaats (3,41 x 1,45) met aansluiting voor was- en droogautomaat ;
b) Eerste & zolderverdieping: overloop (+ zolderluik,- voor-slaapkamer (4,23 x 3,79),- achter-slaapkamer (3,84 x 3,21),- en zolderplaats.

Gelegen op amper een boogscheut van de Sint-janskerk, en de basisscholen Astrid Van Imschoot en Sint-Andreas instituut. Gelegen in een rustig woningbouwgebied, in de wijk ‘Sint-Jan’ (tussen de Mariakerkelaan en de Elisabethlaan). Op wandelafstand van het strand van Mariakerke, het winkel- & handelscentrum (Torhoutsesteenweg), het Sint-Andreas Lyceum en de J. Verhellestadion (Hermes). Op 1,50 km van het pittoreske dorpscentrum van Stene, op 3 km van het stadscentrum (goede en regelmatig busverbinding).

Notariskosten :
- eerste aankoop, hoofdverblijfplaats, + hypotheeklening : € 5.759 ;
- hoofdverblijfplaats + hypothecaire lening : € 9.984 ;
- hoofdverblijfplaats : € 10.984 ;
- in alle andere gevallen : € 12.484 .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch