U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INSTAPKLARE RIJWONING MET 3 SLPK & ZONNIG TERRAS

Verzorgde woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1930 en gerenoveerd in 2005, op een perceel bouwgrond van 114 m², met gevelbreedte van 5,52 m op diepte: 20 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 72 m², een benutbare oppervlakte van 150 m² en een volume van 462 m³. Gebouwd met houten roostering op de verdiepingen. Authentieke voorgevel, in een rode gevelsteen en geschilderde achtergevel. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Nieuwe ramen in kunststof (PVC wit), voorzien van dubbele beglazing + rolluiken. Vernieuwd zadeldak, belegd met gegolfde, rode dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak (menuiserith) + isolatie en 3 nieuwe veluxramen. Het zonneterras is betegeld en heeft een klein tuintje + buitenverlichting. Tegelvloeren op het gelijkvloers en in de badkamer boven. Laminaat parket op de verdiepingen. Nieuwe deuren. Voorzien van stadswater, nieuwe elektriciteit + leidingen (enkel tarief), teledistributie, internet, telefoon, riolering en centrale verwarming (aardgas).

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD:

a) gelijkvloers: Hall met vestiaire (vals plafond + spots),- living (8,40 x 3,51) met hout of gas inbouwcassette (verlaagd plafond * nieuwe glazen schuifdeur),- veranda (2,20 x 3,21) met eetplaats en terrasschuifraam,- keuken (4,10 x 2) met nieuwe toestellen: oven, gaskookbekken, dampkap en koelkast (vals plafond + spots * faience),- badkamer/wasplaats (2,07 x 2,07) met hang-wc, aansluiting douche, handdoekradiator, CV-brander en aansluiting voor wasmachine,- koer met tuintje (40 m²) met tuinhuis (kunststof) en 2 fonteintjes ;
b) eerste verdieping: houten trap,- overloop,- badkamer (3,06 x 1,87) met jacuzzi + douchewand, hang-wc en toiletmeubel met lavabo (vals plafond + spots * faience),- voor-slaapkamer (4,01 x 3,30),- achter-slaapkamer (4,05 x 3,55) met distributie;
c) zolder verdieping : dressing (2,65 x 2,65),- slaapkamer (16,21 m²), diverse zolderbergingen.
d) kelder verdieping: volledig onderkelderd, gas-en watermeter en waterverzachter.

Gelegen aan de oostelijke buitenrand van de Stad-à-Zee, in het centrum van de Vuurtorenwijk, op amper een boogscheut van de spuikom, park 't eilandje en de vismijn. Op slechts 2,6 km van het station en centrum en op 1,5 km van het strand en de duinen (Fort van Napoleon) . Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer (station op 1 tramhaltes), toeristische veerverbinding (centrum), kustbaan N34 Oostende-Knokke, op een boogscheut van het Kennedy-rondpunt en snelweg A10 (2 km). Nabij winkels, grootwarenhuis,bibliotheek en scholen.

Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : € 12.340 (klein beschrijf is mogelijk) of voor hoofdverblijfplaats : € 21.840 of in alle andere gevallen : € 24.340.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch