U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

VOLLEDIG VERNIEUWDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS, KOER EN OPRIT

Prachtig vernieuwde woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1954 en vernieuwd in 2015. De woning heeft een benutbare oppervlakte van 111,04 m² en een volume van 328,13 m³. Gebetonneerde vloerplaat en roostering op de verdiepingen. Verzorgde buitengevels, in gele gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in kunststof, voorzien van dubbele beglazing met rolluiken beneden. Vernieuwd zadeldak, me dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak, veluxraam en isolatie (15 cm). Vernieuwd plat dak in EPCM + koepel met isolatie (10 cm). Kroonlijsten in kunststof. Zinken dakgoten en afleidingen. Vernieuwde oprit, terras in rode tegels. Zonnige koer. Nieuwe keramische tegelvloeren op de gelijkvloerse verdieping. Nieuw laminaat op de bovenverdieping. De meeste plafonds zijn voorzien van inbouwspotjes. Nieuwe binnendeuren. De tussenverdiepingen werden geïsoleerd. Voorzien van stad -en regenwater, elektriciteit (enkel tarief * volledig vernieuwd), distributie, internet, telefoon, riolering (vernieuwd), nieuwe afvoeren, vernieuwde centrale verwarming d.m.v. combi-condensatie ketel ‘De dietrich’ op aardgas (vernieuwde leidingen). De woning is zeer energiezuinig. Klein beschrijf is mogelijk.

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :

a) gelijkvloers : hall met trap en berging,- ruime lichtrijke woonkamer (4,75 x 3,35),- vernieuwde open keuken (3,65 x 3,21) voorzien van L-vormige keukenblok met kasten, keramische kookplaat, koelkast, dampkap, dubbele spoelbak,- vernieuwde badkamer (2,81 x 1,60) met inloopdouche, wasmeubel met lavabo en toilet,- stookruimte met CV en was aansluiting,- zonnige koer (4,85 x 5,30) met berging,- oprit (4,20 x 4,80);
b) eerste verdieping : overloop,- 2-voor-slaapkamers (4,15 x 2,81 * 3,09 x 1,90),- achter-slaapkamer (3,29 x 3,19);
c) zolder : geïsoleerde zolder (7 x 4,80) ;
d) Kelder : keldertje.

Zonnig, standingrijk en residentieel gelegen, in een oase van rust en groen, in een rustige en voorname woongebied aan de rand van het centrum van Mariakerke (Nieuwe Koerswijk). In de directe nabije omgeving van bushalte, winkels (shopping-centrum), apotheek, banken, bakker, Carrefour, Hubo en slager. Op slechts 1 km van het strand, op 3 km van de snelweg en op 3,60 km van het station en centrum.

Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : 12.909 € of voor hoofdverblijfplaats : 22.909 € of in alle andere gevallen : 25.409 € .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch