U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Rijwoning met 2 slpk & zonnige koer

Grotendeels vernieuwd ééngezinswoning van het type: gesloten bebouwing, met zonnige koer-terras en gemetst en geïsoleerd tuinhuis. Het huisje werd stevig en op traditionele wijze gebouwd omstreeks 1950, op een perceel bouwgrond van 100 m², met een breedte van 5 m op een diepte van 20 m. In 1981 werd de woning gans gerenoveerd en uitgebreid. De annexekeuken werd gesloopt en er werd een nieuwe aanbouw voorzien met badkamer en keuken. Achteraan het erf werd een bergplaats bijgebouwd. De woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 101 m², en een beschermd volume van 334 m³. Tussen de nieuwe aanbouw en de bergplaats werd een patio aangelegd van 27 m². Verzorgde voorgevel in paramentsteen (wit geglazuurde gevelsteen). Traditionele dakopbouw met gordingen/kepers en pannelatten. Verzorgd en geïsoleerd zadeldak, belegd met rode platte Pottelbergse pannen. Verzorgd buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing (PVC-rolluik beneden). Nieuwe binnendeuren. Ceramieke tegelvloeren in alle vertrekken beneden. Novilon vloerbekleding op de verdieping. Marmeren venstertabletten. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, aardgas, telefoon en riolering. De woning wordt verwarmd d.m.v. een aardgas-inbouwhaard.

DEZE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :
a) Gelijkvloers: gang + trapzaal met voordeur en videofoon (trap in beuk * bruine tegelvloer),- ruime living (32 m²) met sierschouw-openhaard (deels in rustiek metselwerk en deels in marmer + tabletten in zwarte leisteen voor TV & stereo) + aardgas-inbouwcassette en kast met elektriciteitsteller & verdeelkast (plafond in geschilderde planchetten + inbouw-spotjes* champagnekleurige tegelvloer,- berging (onder de trap),- nieuwe keuken (3,40 x 3,08) met L-vormige keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten + ingebouwde ceramische kookplaat, heteluchtoven, dampkap, koelkast, vaatwasautomaat en inox afwasbak * 2de keukenblok met onderkasten + houten werkblad * en 3de keukenblok met kasten + nis & microgolfoven (laminaat-plafond + inbouwspotjes * terrasdeur),- badkamer met ligbad, wc en toiletmeubel + ingebouwde lavabo (marmerachtige faience * plafond in kunststof + inbouwspotjes),- zonnige, betegelde patio (5,78 x 4,70 * houten omheining),- en wasplaats (4,70 x 2,15) met aansluiting voor was- en droogautomaat ;
b) Eerste verdieping: met grote overloop (mogelijkheid om hier een badkamer te maken),- berging met elektrische boiler,- voor-slaapkamer (3,60 x 2,90),- achter-slaapkamer (3,76 x 3,70) met aanbouw dressingkasten, elektrische convector en veluxraam,- en zolder (20 m² * geïsoleerd).


Gelegen in een woningbouwgebied, in de wijk ‘Hoge Barrière’, tussen de Mariakerkelaan en de Steense Dijk en op amper een boogscheut van het nieuw winkel- & handelscentrum, het Sint-Andreas Lyceum en de J. Verhellestadion (Hermes). Op 1 km van het pittoreske dorpscentrum van Stene, op 3 km van het stadscentrum en ca 1,50 km van strand & duinen (goede en regelmatig busverbinding).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch