U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8470 Moere

Omschrijving

RIANTE VILLA-BUNGALOW * VERKOCHT IN AMPER 3 DAGEN AAN DE VRAAGPRIJS!

Klassieke, verzorgde, comfortabele, en stijlvolle ‘landhuis’, zogoed als ‘in-stap-klaar’, met alle leefvertrekken op één niveau, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1982, op een perceel grond met een breedte langs de straat van 26 m. Deze woning heeft een bebouwde oppervlakte van 210,50 m², een benutbare oppervlakte van 330 m², en een volume van 855 m³. Voorzien van kruipkelders onder gans de bungalow (1,60 m. hoog), en vloerplaten in gewapend beton. Buitengevels in licht-bruin genuanceerde gevelbrieken, met onderplint in magaansteen. Geïsoleerde spouwmuren (polyurethaan platen). Geïsoleerde rolstoorbakken. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Harde, stevige, en perfect-geïsoleerde hellende daken, belegd met kunstmatige leien, met onderdak in menuiserite. Stevige kapconstructie in oregon. Zinken hanggoten en dito afleidingen. Buitenschrijnwerk in Afzeliahout, voorzien van dubbele beglazing + PVC-rolluiken. Prachtige en stijlvolle binnendeuren (wit geschilderd), met bronzen klinken. Prachtige carrara-marmeren venstertabletten en dito vloeren in de inkomhall, toilet, vestiaire, en nachthall. Vasttapijt in de living. Ceramieke tegelvloeren in de keuken, wasplaats, en badkamer. Eiken laminaat-parket in de slaapkamers. Beveiligde ramen (tegen diefstal). Lange en brede oprit, belegd met kinderkopjes (kasseien). Sierlijke ge-automatiseerde smeedijzeren inrijpoort, met videofoon (met poort opener). Lage verbruiks-kosten (€ 150 voor elektriciteit en aardgas). Berekend energieverbruik (kWh/m²) : 490 . Het eigendom zal vrij zijn bij de akte.

Het eigendom omvat:

ruime en majestueuse inkomhall (4,35 x 2,50) met prachtige vloer in carrara-marmer (mooie sierlijsten),- toilet met w.c. & lavabo,- vestiaire met dubbele deur,- ruime en riante living (9 x 5) met prachtige carrara-marmeren sierschouw + inbouwcassette (allesbrander),- ruime keuken (4,50 x 4,50) met U-vormige keukenblok met onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + ingebouwde dubbele inox-afwasbak (boiler 10 L. onder watersteen), vaatwasautomaat, ceramische kookplaat, warmeluchtoven, microgolfoven, en frigo,- berg- en wasplaats (4,50 x 2,45) met zolderluik + uitschuif-bare houten trap, en aansluiting voor was- en droogautomaat,- nachthall,- slaapkamer 1 (4,50 x 3,45),- badkamer (3,30 x 3) met ligbad, w.c., douche, en toiletmeubel + 2 ingebouwde lavabo’s (nieuwe faiënce),- logeerkamer (4,50 x 3) met sauna (infra-rood),- master-bedroom (4,50 x 4),- garage (7 x 3,50) met ge-automatiseeerde sectionale poort, storck-pomp (regenwater), c.v.-brander Chappée, en toegangsluik naar kruipkelder,- berging (bestemd voor buiten-w.c. * voorzieningen liggen al klaar),- houtschuur,- ruime zolder (met benutbare ruimte van 120 m²) + elektrische boiler (gebetonneerde vloer * geschikt voor hobbyruimte),- groot zonneterras en voetpad (belegd in ceramieke dallen),- oost-zuid gerichte achtertuin (baadt gans de dag in de zon),- sierlijke en verzorgde voortuin (met prachtige gazon, diverse struiken en boompjes, + groene haag a/d straatkant),- lange en brede oprit-parking (belegd met kinderkopjes),- en achterliggende weide (16 x 16,50) met tuinhuis en kippenhok (ideale plaats voor de installatie van een zwembad * uiterst zonnige oriëntatie).
Residentiëel en welgelegen, tussen het pitoresk polderdorp ‘Moere’ (deel-gemeente van Gistel) en de Moerdijk. Het eigendom grenst achteraan aan een prachtig agrarisch & bosrijk gebied (ter hoogte van het leugenboombos). Het ligt ten midden van de prachtige Polders tussen Gistel en Koekelare, én in een ware oase van rust & groen. Moere maakt deel uit van het hinterland van de Middenkust, en is de achtertuin van de zee. Gelegen op 4 km. van de afrit Gistel A/18, en 12 km. van Oostende & Middelkerke. Gelegen in een woon-gebied met landelijk karakter.
Voorzien van stads- & regenwater (2 citernes van 10.000 L.), elektriciteit (dag- & nachttarief),- teledistributie, videofoon, internet, aardgas, en riolering (+ septische put). Centrale verwarming (nieuwe H.R.+ aardgas-generator * fonten radiatoren).
DO2012 Fi 28


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch