U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8430 Middelkerke

Omschrijving

PRACHTIGE ALLEENSTAANDE WONING * VERKOCHT IN AMPER 3 WEKEN AAN DE VRAAGPRIJS !

Deze villa werd stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1990, op een uniek gelegen perceel bouwgrond met een breedte van 25,65 m. a/d Normandlaan en van 20 m a/d Petunialaan. Heeft een bebouwde oppervlakte van 135 m², een benutbare vloeroppervlakte van 230 m² en een beschermd volume van 626 m³. Stevige funderingen en vloerplaat in gewapend beton. Potgewelven op de verdieping (+ chappe). Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van licht-bruine genuanceerde handvorm gevelsteen, voorzien van een geïsoleerde spouw (thermische spouwisolatie in geëxtrudeert polystureen met dikte van 50 mm) en binnenmuren in snelbouwsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd en vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof, voorzien van dubbele beglazing + rolluiken. Brede en geautomatiseerde sectionale poort (geïsoleerd). Dakoversteken in Merbauhout. Verzorgd en geïsoleerd zadeldak, belegd met zwarte natuur-leisteen, voorzien van onderdakplaten (menuiserite) en veluxramen. Zinken hangdakgoten en dito afleidingen. Oprit + parkeerplaats voor 2 auto’s. Groot zonneterras en voetpad, belegd met sierdallen. Ceramieke tegelvloeren (wit-grijs) op het gelijkvloers en in de badkamer. Novylonvloerbekleding in de slaapkamers. Prachtige en sierlijke vol-eiken binnendeuren en dito trap op het gelijkvloers en schilderdeuren op de verdieping (de trap is voorzien van een stoellift). Venstertabletten in marmer. Is voorzien van stads- en regenwater (2 citernes van elk 5.000 L.), aardgas, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, parlofoon, telefoon, riolering (+ septische put), warmwaterdistributie (d.m.v. nieuwe elektrische boiler), en centrale verwarming (d.m.v. generator op aardgas).

Deze villa is als volgt ingedeeld :
a) gelijkvloers: ruime inkom- en traphal met vestiarie en sierlijke eiken trap (+ stoellift),- w.c. + lavabo,- badkamer (1,65 x 1,40) met zitbad/douche (glazen douche-wanden * witte faience) en lavabo,- living (43 m²) met parlofoon, en terras-schuifraam,- groot zonneterras (11,10 x 2,60 * deels overdekt),- keuken (5,90 x 3,65) met terrasdeur en met 1ste keukenblok met met onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + ingebouwde kookplaat, dampkap en vaatwasmachine ; en * 2de keukenblok met onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat), + ingebouwde koelkast en oven,- wasplaats (3,90 x 2,40) met terrasdeur,- garage (5,55 x 5,30) met breedte (4,64 m.) en nieuwe elektrisch bediende sectionale poort, storkpomp (regenwater)- grote & brede oprit (5 x 4,50) met plaats voor 2 auto’s,- voor- zij- en achtertuin ;
b) 1ste verdiep: overloop met groot velux- en vastraam (plafond + inbouwspotjes * ideaal plaatsje voor bureau),- voor-slaapkamer (5,30 x 3,40) + lavabo,- achter-slaapkamer (5,30 x 3,50) + lavabo,- badkamer (2,70 x 2,30) met ligbad, en toiletmeubel + ingebouwde lavabo (wit-grijze faience),- w.c. (wit-grijze faience),- stookplaats met elektrische boiler en aardgasgenerator,- dubbele slaapkamer (36 m²) met voorkamer (5,60 x 2,80) en achterkamer (20 m²) en zolder.

Prachtig en uniek gelegen in het chique 'Quartier Normand’.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch