U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8470 Gistel

Omschrijving

Charmante woning met ruime zonnige tuin!

Ontdek deze lichtrijke woning, gebouwd in 1953 en volledig gerenoveerd in 2010. Met een stevige constructie en een gunstige ligging, biedt deze woning een perfecte kans voor gezinnen op zoek naar ruimte en comfort, of voor starters die een eigen plekje willen. Deze woning is actueel verhuurd, maar kan opgezegd worden voor eigen gebruik door de koper.

Kenmerken:

Praktische Indeling: De woning beschikt over twee ingangen. De eerste deur biedt directe toegang tot de tuin, ideaal voor tuinwerk of het opbergen van fietsen. De tweede ingang leidt naar een gezellige inkomhal die toegang biedt tot de bovenverdieping via een prachtige houten trap.

Ruime Leefruimtes: Op de begane grond vind je een woonkamer, aangrenzende eetkamer en een aparte keuken met een handige badkamercel achteraan, compleet met toilet. De woonkamer geeft ook toegang tot een handige berging.

Comfortabele Slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De eerste slaapkamer biedt een prachtig uitzicht op de ruime zuidgerichte tuin, terwijl de tweede slaapkamer uitkijkt op de straatzijde. Daarnaast is er een ruime badkamer met bad, wastafel en toilet.

Uitbreidingsmogelijkheden: Een vaste trap leidt naar de geïsoleerde zolderverdieping, die volledig kan worden ingericht als een derde slaapkamer of een multifunctionele ruimte naar wens.
.

Opfrisbeurt Nodig: Hoewel de woning enige opfrissing vereist, biedt het alle ingrediënten voor een prachtige gezinswoning of een perfecte starterswoning.

Mis deze kans niet om deze woning nieuw leven in te blazen en maak van deze plek jouw thuis!



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch