U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8470 Gistel

Omschrijving

RUIME, RECENTE WONING MET 4 SLPK, TUIN & CARPORT

Instapklare, volledig afgewerkte woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 2011, op een perceel bouwgrond van 212 m², met gevelbreedte van 8 m. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van beige genuanceerde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Verzorgd zadeldak, belegd met rode, gegolfde dakpannen, perfect geïsoleerd en voorzien van veluxramen. Zinken hangdakgoten en dito afleidingen. Oprit belegd met betonklinkers, terras achteraan belegd met blauwsteen. Zonnige en onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. Tegelvloeren op het gelijkvloers en in de badkamer. Laminaat parket in de slaapkamers De woning zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Voorzien van stads- & regenwater (citerne 10.000 L.), elektriciteit (dag- en nachttarief * conform gekeurd), teledistributie, internet, telefoon, riolering en centrale verwarming (aardgas). KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :
a) gelijkvloers: Inkomhal,- toilet met hang-wc en lavabo,- ruime living (30 m²),- open keuken (4,10 x 2,50) met vaste eettafel, vaatwasmachine, gaskookplaat, oven, microgolfoven, koelkast, hangdampkap en inox afwasbak,- wasplaats/berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, afwasbak, hydrofoor (regenwater), aardgas-wandgenerator (Junkers) en tellers van nutsvoorzieningen,- voortuin met carport,- zonnige achtertuin met terras en tuinhuis;
b) eerste verdieping: overloop,- badkamer (3,30 x 1,90) met toiletmeubel met dubbele lavabo, douche en ligbad,- apart toilet,- achter-slaapkamer (4,30 x 2,45)- voor-slaapkamer (3,90 x 3,10) met aansluitende bureau (1,4 x 2,10),- 2de achter-slaapkamer (3,30 x 3,15) (TV- en internetaansluiting in iedere slaapkamer);
c) zolder: vaste zoldertrap,- master-bedroom/loft (48 m²) en dressing,- bergzolder.

Residentieel en rustig gelegen, in een woongebied en hedendaagse verkaveling, aan de westrand van ’t Steedje. Gelegen nabij verschillende supermarktketens, op 500 m van het stadhuis, 900 m van de markt, kerk, scholen en oprit autostrade A-18. Gistel grenst in het noorden aan Oostende, in het oosten aan Oudenburg & Ichtegem, in het westen aan Middelkerke en in het zuiden aan Koekelare. Gistel maakt wat betreft de toeristische-recreatieve structuur deel uit van het Brugse Ommeland.

Notariskosten : (klein beschrijf is mogelijk) voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : € 17.342 of voor hoofdverblijfplaats : € 31.542 of in alle andere gevallen : € 34.042 .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch