U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8470 Gistel

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN ALLEENSTAANDE WONING MET GARAGE & ZONNIGE ACHTERTUIN

Rustig en zonnig gelegen “alleenstaande ééngezinswoning”, klassiek, stevig en op traditionele wijze gebouwd, op een perceel bouwgrond met een oppervlakte van 423 m² (met een breedte van 20 m. op een diepte van 21,36 m). De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 79 m², een benutbare oppervlakte van 125 m² (zonder de zolder), en een volume van 468 m³. Stevige funderingen in gewapend beton. Vloerplaat in gewapend beton en holle gewelven + chappe op de verdieping. Vier verzorgde buitengevels, uitgevoerd in een paramentsmetselwerk van gele gevelsteen (met spouw). Deur- & vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk, uitgevoerd in Merantiehout (alle ramen voorzien van dubbele beglazing + elektrisch bediende PVC-rolluiken). Zadeldaken, belegd met rode, platte Pottelbergse dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdak in menuiserith en perfect geïsoleerd. Zinken hanggoten. Zonnewering aan de keuken. Oprit, voetpad en zonneterrassen belegd met betonnen klinkers. Betonnen plaat voor carport. Zonnige voor- zij- en achtertuin (achtertuin is zuid-west gericht) nieuwe schuttingen aan de tuin. De woonvertrekken beneden zijn voorzien van tegelvloeren. Woning met zeer veel potentieel en mogelijkheid tot uitbreiding. Binnendeuren in volle Merantiehout.
BESCHRIJVING VAN HET EIGENDOM :

Gelijkvloers: inkomhall (2,85 x 1,30), trap (in beuk), en berging (onder de trap),- toilet,- zonnige en luchtig living (26 m²) met sierschouw (in metselwerk, getooid met eiken balk),- keuken (3 x 2,70) met keukenblok + ingebouwde dubbele inox afwasbak, elektrisch kookfornuis, en dampkap * en 2de keukenblok met onder- en bovenkasten + koelkast (plafond in grenen + ingebouwde spotjes),- garage (6,50 x 3) + zolderluik, geautomatiseerde sectionalepoort, water-, aardgas,- & elektriciteitteller + nieuwe verdeelbak en aansluiting voor was- & droogautomaat,- nis met rekken, Nieuwe regenput, citerne van 10.000 l., 2 toiletten op aangesloten + wasmachine.,- zonneterrassen met zonnewering,- zuid-west gerichte achtertuin met speeltuig voor kinderen. b)Verdieping: overloop met ingemaakte kasten en zolderluik (+ metalen trap),- badkamer met douche, lavabo en wc,- achter-slaapkamer (3,70 x 3,55) met aanbouwkleerkasten,- 2de achter-slaapkamer (3 x 2,70),- en voor-slaapkamer (4,15 x 2,70) met aanbouwkleerkasten ; c)Zolderverdiepingen: 1. Boven hoofdgebouw: met zolderruimte * 2. Boven de garage: met zolderruimte + nieuwe aardgasgenerator en elektrische boiler van 40 L. (perfect geïsoleerd dakvlak) . Verdieping: overloop (+ dakkapel),- master-bedroom (4,50 x 3,45 * met nieuwe aanbouw-dressingkasten),- badkamer (2,80 x 2,10 * met douche + glazen deur, ligbad, toiletmeubel + lavabo * veluxraam),- 2de & 3de slaapkamer (elk 3,85 x 3,1.),- en zolderberging (geïsoleerd dak).

Ligging: Rustig gelegen, in een aangename en kindvriendelijke tuinwijk aan de rand (en ten noord-oosten) van ’t Steedje. Op wandelafstand van het centrum. Gelegen op 6 km van Oostende. Gistel grenst in het noorden aan Oostende, in het oosten aan Oudenburg & Ichtegem, in het westen aan Middelkerke, en in het zuiden aan Koekelare.
Notariskosten :- hoofdverblijfplaats + hypothecaire lening : € 15.357 * voor hoofdverblijfplaats : € 27.557 * in alle andere gevallen : € 30.057.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch