U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Omschrijving

WELGELEGEN OPBRENGSTHUIS MET 3 APPARTEMENTEN + GARAGE * VERKOCHT IN 3 WEKEN !

Op te knappen opbrengsthuisje, gelegen in vogelvlucht op amper 1 km. van het strand en in de directe omgeving van het commercieel centrum van De Haan, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1966, op een perceel bouwgrond met een breedte van 6,50 m. op een diepte van 15,80 m. Bebouwde oppervlakte: 65,50 m² * bewoonbare oppervlakte: 172 m². Voor het gebouw is op het perceel potentieel plaats voor 2 auto’s. Op 07/09/1964 werd er een bouwvergunning afgeleverd voor het oprichten van een woonhuis met 3 woongelegenheden. Op 01/09/2007 werd het gelijkvloerse verdieping samengevoegd met de 1ste verdieping, dit echter zonder een bouwvergunning. Indien dit goed zou verkocht worden als 2 appartementen (4/0001 en 4/0201) dan moet er een regularisatiedossier worden ingediend. Indien het gebouw zou verkocht worden als 3 woongelegenheden, dan kan dit zonder bouwvergunning. Verzorgde buitengevels, uitgevoerd in een paramentsmetselwerk van geglazuurde baksteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Betonnen vloerplaat in gewapend beton, en betonnen gewelven op de verdiepingen. Zadeldak belegd met rode platte Pottelbergse pannen (+ standvensters), en deels platdak + roofing. Houten buitenschrijnwerk + enkel glas & rolluiken. Vernieuwde ramen vooraan in witte kunststof (PVC) + dubbele beglazing, idem voor het schrijnwerk aan de achterzijde op de 2de verdiep. Voorzien van stadswater, elektriciteit, aardgas, teledistributie, telefoon, verwarming (d.m.v. aardgaskachels), en riolering. Mogelijkheid bestaat om van deze meergezinswoning een ééngezinswoning te maken.

Begrijpende:
a) gelijkvloers: inkom & trap,- living (24 m²) + sierschouw & gaskachel,- berging,- keuken + gasfornuis & inox afwasbak,- badkamer met ligbad, lavabo, w.c. en gasgeiser,- koertje, garage (11,30 m²),- voortuintje & oprit ;
b) 1ste verdiep: traphal,- inkom,- living (19 m²) + gaskachel,- keuken met elektrisch kookplaat, dampkap, en afwasbak,- 2 slaapkamers (9,80 m² & 6,40 m²),- badkamer met lavabo, zitbad & w.c.,- en terras (4,50 x 0,90)
b) 2de verdiep: traphal,- inkom,- living (17 m²) met standvenster + gaskachel,- keuken met elektrisch kookplaat, dampkap, en afwasbak,- 2 slaapkamers (9,80 m² & 6,40 m²),- badkamer met lavabo & zitbad, en w.c.,- en terras (4,50 x 0,90) ;

De Haan (die zo rustig sluimerend bij de zee ligt) is een weinig verstedelijkt groen oord die er in geslaagd is om al de aangenaamheden van een verblijf aan zee te paren aan de aantrekkelijkheid die het platteland kan bieden. Gelegen nabij het centrum van de badplaats, met o.m. kerk, supermarkt AD-Delhaize & Smatch, apotheek, diverse winkels, bakkers, slagers, banken, horeca, school, en tram- & bushalte.

Notariskosten : voor eerste en enige gezinswoning : 10.682 € of in alle andere gevallen : 23.282 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch