U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8420 De Haan

Omschrijving

PITTORESK HUIS MET TUINTJE & GARAGE.

Alleenstaande dorpswoning op de hoek met de Nieuwe Steenweg, gebouwd circa 1871, het bijgebouw links dateert van circa 1877, op een perceel bouwgrond van 289 m². Voortgaande op het beroep van de toenmalige pachters diende het huis eertijds wellicht als winkel en kleermakerij. Dubbelhuis van anderhalve bouwlaag en vier traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen) plus recentere annex onder lessenaars-dak. Verankerde baksteenbouw met wit-bepleisterde gevels boven een gepekte plint, voorgevel met imitatievoegen. Rechthoekige muuropeningen met beluikte vensters. Bijgebouw met wit-bepleisterde gevels boven een gepekte plint, onder zadeldak (golfplaten) en met rechthoekige muur-openingen. Het voor-dak van de woning werd vernieuwd (rode platte Pottelbergse pannen), en is geïsoleerd. Zinken hanggoten. Deels vernieuwd buitenschrijnwerk in Meranti hout + dubbele beglazing. De woonvertrekken zijn voorzien van keramische tegelvloeren. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), aardgas, teledistributie, en centrale verwarming (7 radiatoren). Geschikt voor klein gezin. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 71 m², een bruikbare vloeroppervlakte van 97 m² en een beschermd volume van 280,43 m³.

HET EIGENDOM IS ALS VOLGT INGEDEELD :
Woning: inkomhall,- berging (nieuwe zekeringskast & teller van water, gas, en elektriciteit),- bureau (12 m²),- toilet,- woonkamer met living (3,62 x 2,55) + aansluitende eetplaats (3,86 x 3,30) met rustiek-gemetste sierschouw + eiken balk & houtkachel (plafond met balkjes),- half-open keuken (3,95 x 1,90) met bar + onderkasten, en keukenblok (onder- & bovenkasten) + ingebouwde gas-kookplaat, oven, dampkap, en dubbele inox afwasbak,- kelder,- bijkeuken (3,88 x 2,17),- wasplaats (3,68 x 1,54) met aansluiting voor was- droogautomaat,- garage (3,31 x 2,58),- badkamer (3,86 x 1,75) met ligbad + douchescherm, lavabo, en w.c.,- slaapkamer (3,18 x 2,80) + zoldertrap,- zolderberging met aardgas-generator (Vaillant H.R.+),- mansardekamer (3,02 x 2,10),- zolderkamer (4,10 x 3,50) + geïsoleerd dak ;
Aanhorigheden: koer (15 x 2,15)- doorgang (naar kruispunt),- terras (5,67 x 4,39),- zonnig tuintje,- stalling (10 m²) en verharde parking (vr. 2 auto’s).

Gelegen in de oude dorpskern van Klemskerke (3 km. van de badplaats). De Haan (die zo rustig sluimerend bij de zee ligt) is een weinig verstedelijkt groen oord, die er in geslaagd is om al de aangenaamheden van een verblijf aan zee te paren aan de aantrekkelijkheid die het platteland kan bieden. In de loop van gans zijn geschiedenis was de grootste bekommernis steeds: ‘de aanleg van een echt villa-park met behoud van zoveel mogelijk groen en van het niveau van de duinen’. Deze doelstelling werd dan ook op grandioze wijze bereikt.

Notariskosten :
- voor de gezinswoning: € 10.293 ;
- gezinswoning + Energetische Renovatie: € 9.343.
- in alle andere gevallen : € 21.143.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch