U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

RUIME WONING MET 3 SLPK + ZONNIGE KOER * NABIJ DUINEN EN ZEE

Verzorgde woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd met een gevelbreedte van 6 m en een perceeldiepte van: 17,50 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 52,80 m², een benutbare oppervlakte van 120 m² en een volume van 344 m³. Gebetonneerde vloerplaat en roostering op de verdiepingen. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van rode gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in hardhout, grotendeels voorzien van dubbele beglazing + rolluiken. Verzorgd zadeldak, met rode dakpannen (in gebakken aarde), deels voorzien van isolatie. Kroonlijsten in kunststof. Zinken dakgoten en afleidingen. Zonnige koer in betontegels. Tegelvloeren op de benedenverdieping. Vinyl vloerbekleding op de verdieping. Fineer binnen deuren. Voorzien van stad -en regenwater (citerne 4000 L.), elektriciteit, distributie, telefoon, riolering, centrale verwarming d.m.v. CV-brander ‘Brötje’ (2011) op stookolie, warm water d.m.v. gasgeiser ‘Junckers’. De woning is zeer energiezuinig.

DEZE WONING OMVAT:
a) gelijkvloers: hall met houten trap,- toilet,- ruime, luchtige woonkamer (27,75 m²) met sierschouw,-keuken (2,90 x 1,90) voorzien van kasten, gaskookfornuis, dampkap, handpomp, koelkast + diepvriezer, microgolfoven, faience en nieuwe achterdeur (PVC),- keldertje,- grote koer,- achterhuis met atelier en CV ;
b) eerste verdieping: overloop,- badkamer (1,70 x 2) met zitbad, lavabo, toilet, kastje en faience,- voor-slaapkamer (3,95 x 3,80),- 2 achter-slaapkamers (3,80 x 3,95 * 2,90 x 1,90) ;
c) zolder: 2 zolderkamers (8,10 x 3,80 * 8,10 x 1,80).

Bredene is één van de meest groeiende gemeentes van België. Deze familiebadplaats heeft een speciaal karakter en biedt enorm veel op sportief gebied (tennis-, ruiter- zwem- en voetbal-faciliteiten en buitengewone wandel- en fietsmogelijkheden).
De woning is gelegen op 400 m van het strand & de prachtige duinen, in een rustige straat met éénrichtingsverkeer, deel uitmakend van het toeristisch centrum van de Bredene-Duinen.
Vlak aan het gemeenteplein, post, bibliotheek, winkelstraat en op 5 km van Oostende (station). Diverse winkels, restaurants, apotheek en scholen in de buurt. Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer (regelmatige bus- en tramverbinding), toeristische veerverbinding (centrum), met de wagen: kustbaan N34 Oostende-Knokke, snelweg A10.

Notariskosten : voor 1ste aankoop & hoofdverblijfplaats : € 11.373 (klein beschrijf is mogelijk) of voor hoofdverblijfplaats : € 20.023 of in alle andere gevallen : .. € 22.523.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch