U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

RUIME WONING MET 5 SLAAPKAMERS, KOER EN DUBBELE GARAGE

Ruime rijwoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd, met een gevelbreedte van 6,15 m op diepte: 38 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 90 m², een benutbare oppervlakte van 180,67 m², en een volume van 543,79 m³. Gebetonneerde vloerplaat en gewelven op de verdieping. Voorgevel, in een geglazuurde gevelsteen + smeedijzeren balustrade. En achtergevel in boeren brieken. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in hout (zolderkamer vernieuwd in PVC) + rolluiken. Gerenoveerd zadeldak, met zwart gelakte dakpannen (in gebakken aarde), dakramen en standvenster. Vernieuwde roofing op de standvenster en op het dak van de bijbouw. Kroonlijsten in kunststof. Zinken dakgoten. De voortuin kan als oprit aangelegd worden, mits naleving van de stedenbouwkundige regels. Koer in betontegels. Granito tegelvloeren op de beneden verdieping. Vinyl vloerbekleding op de verdieping. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag –en nachttarief), distributie, telefoon, riolering, waterverzachter,- centrale verwarming d.m.v. brander stookolie, warm water d.m.v. recente elektrische boiler. Mits enige aanpassingen is de woning is geschikt voor een groot gezin of voor mensen die houden van ruimte en werkruimte (geschikt voor vrij beroep). De woning zal niet vrij zijn bij het verlijden van de akte.

DEZE WONING OMVAT:
a) gelijkvloers : voortuin en voetpad (7m diep),- hall met trap in granito met stoellift,- keldertje met waterverzachter en tellers,- ruime woonkamer (8,45 x 3,70) met schouw in leisteen + open haard,- bijbouw (5,45 x 3,65) gebruikt als eetplaats met kachel en achterdeur,- keuken (5 x 1,95) met kasten, oven, elektrische kookplaat, dubbele afwasbak, dampkap,- toilet,- berging (3,60 x 1,95) met kasten en achterdeur,- zonnige koer (5,20 x 5,90),- achterbouw (te renoveren) met bureau (5,45 x 2,85) en werkruimte (6,85 x 3), stookruimte (1,50 x 2,80) en dubbele garage (poorten zijn weg *6,45 x 5,75),- aandeel in de uitweg ;
b) eerste verdieping : overloop,- badkamer (2,65 x 2) met nieuwe douche, toilet en lavabo,- achter-slaapkamer (4,35 x 3,75) met kasten,- voor-slaapkamer (3,95 x 3,70) met balkon en ingemaakte kasten,- voor-slaapkamer (2,65 x 1,95) ;
c) zolder : overloop,- achter-slaapkamer (3,15 x 5,70) met kasten,- te renoveren voor-slaapkamer (3,40 x 5,70).

Gelegen op amper een boogscheut van de grens met de Stad-à-zee, nabij het kanaal “Oostende – Brugge” en de spuikom. Op wandelafstand van scholen, Sint-Jozefskerk, sportvelden, zwembad, shoppingscentrum en de vismijn. Deze wijk heeft een goede bereikbaarheid: richting Brugge: N31 Expresweg, kustbaan N34 Oostende-Knokke en Kennedy-rondpunt (snelweg A10 op 3 km). Vlotte verbinding met openbaarvervoer: bushalte voor de deur, op 3,4 km van het station, toeristische veerverbinding (centrum). Slechts op 3 km van strand en duinen.

Notariskosten : voor hoofdverblijfplaats : € 22.321 of in alle andere gevallen : € 24.821 (klein beschrijf is mogelijk vanaf 5 kinderen ten laste) .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch