U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

PRACHTIGE VILLA GESCHIKT ALS KANGOEROEWONING * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS

Verzorgde woning, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 2001, op een perceel bouwgrond van 656 m². De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 132 m², een benutbare oppervlakte van 200 m² en een volume van 890 m³. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van rustiek gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in kunststof (PVC wit), voorzien van dubbele beglazing. Rolluiken. Eiken binnendeuren. Verzorgd zadeldak, belegd met rustieke dakpannen (in gebakken aarde), voorzien van onderdakplaten (menuiserithplaten) en veluxraam. Zinken hangdakgoten en dito afleidingen. Oprit, voetpad en terrassen belegd met betonklinkers. Zonnige tuin. De woning zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Voorzien van stads- & regenwater (citerne 15.000 L.), elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, telefoon, riolering en centrale verwarming (aardgas en elektriciteit).

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD:
a) gelijkvloers: oprit met geautomatiseerde inrijpoort (smeedijzer),- voortuin,- zijtuin + zonneterras,- koer/terras met tuinhuis en visvijver,- 1ste garage met geautomatiseerde sectionale poort en lift,- 2de garage (achteral bijgezet),- keuken (wit gelakt * zo goed als nieuw) met gaskookplaat, dubbele inox afwasbak en dampkap (gemetste muur naar living + boog),- living met sierschouw (rustiek gemetst) + eiken balken,- mooie veranda,- inkomhall met trap in beuk,- toilet + lavabo (marmerachtige faience),- wasplaats met afgietbak, aansluiting voor wasmachine en droogkast en hydrofoor (regenwater),- bureau;
b) eerste verdieping hoofdgebouw: nachthall,- grote achter-slaapkamer,- zij-slaapkamer,- badkamer met douche, toilet en toiletmeubel met ingebouwde lavabo (marmerachtige faience) en geïsoleerde zolder
c) appartementje: lift naar appartement,- salon/living met pelletkachel + zolderluik,- eetplaats/keuken met dubbele inox afwasbak, koelkast, dampkap en gaskookplaat (aansluiting voor elektrische kookplaat is voorzien),- toilet,- en slaapkamer met douche en toiletmeubel met lavabo.

Gelegen a/d rand van de Heide en van het natuurreservaat “D’Heye-Blutsijde”, in een ware oase van rust & groen. Op een boogscheut van de unieke duinen en het strand en nabij de grens van De Haan. Goede en regelmatige tramverbinding. Bredene zit in de lift, heeft een speciaal karakter en biedt enorm veel op sportief gebied (tennis-, ruiter- zwem- en voetbal-faciliteiten en buitengewone wandel- en fietsmogelijkheden). Gelegen op 3 km van De Haan, 7 km van Oostende en 14 km van Brugge. De Heide is een gehucht en groen oord, die rustig en sluimerend gelegen is bij de zee. Men is daar zéér goed in geslaagd om alle aangenaamheden van een verblijf aan zee te doen paren aan de aantrekkelijkheid die het platteland kan bieden.
Do2270 Fi83


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch