U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

VERZORGDE EN ZONGERICHTE STUDIO + BALKON IN HARTJE OOSTENDE

De residentie West End is een keurig appartementsgebouw, dat in het laatste decennia volledig vernieuwd werd. Het gebouw omvat: a) kelderverdieping: met stookplaats, 2 vuilniskelders, teller kelder en 13 private provisie kelders ; b) gelijkvloers: met vernieuwde inkom- & tussenhall (met ingemaakte kasten + nieuwe elektriciteitstellers), vernieuwde lift (conform de veiligheidsnormen), traphall en handel gelijkvloers ; c) 8 verdiepingen: met op de eerste 3 verdiepingen telkens 1 appartement * 4de tot de 7de verdieping met telkens een appartement en een studio * 8ste verdieping: met 1 klein appartement. De buitengevels en het dak werden recent vernieuwd (dak voldoet aan de isolatie normen 2020). Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. De bewoonbare oppervlakte van de studio bedraagt 35 m². Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Vernieuwd buitenschrijnwerk (2015) in PVC, voorzien van super-isolerend dubbel beglazing. Vol-eiken parket in de living. Granito tegelvloeren in de badkamer, hall en keuken. Voorzien van parlofoon, stadswater (gemeenschappelijke waterverzachter), vernieuwde elektriciteit, teledistributie, telefoon, en van centrale verwarming op aardgas (gemeenschappelijk en vernieuwd * digitale caloriemeters). Algemene onkosten: € 79,31/m. (incl.: brandverzekering, onderhoud & verbruik van centrale verwarming, beheers-kosten, liftkosten, lonen poetsvrouw voor de gemeenschappelijke delen, elektriciteit gemene delen, en de huisvuilophaling).

Het betreft de studio op de vijfde verdieping (hoek Kaaistraat en Ooststraat), en omvattend :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Hal + vestiaire-nis,- lichtrijke & zonnige living (4,50 x 6) met loggia,- zongericht terras (alu-balustrade + fumé-glas * open zicht op de Sint-Petrus-en-Pauluskerk),- aparte en nieuw-ingerichte keuken DOVY (2,45 x 2,10 * voorzien van L-vormige keukenblok met kasten in witte meubelplaat + ingebouwde inox spoelbak en toestellen van Miele w.o.: vaatwasautomaat, koelkast met vriesvak, combi-microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap),- badkamer (2,90 m² * met nieuwe toiletmeubel + ingebouwde lavabo, nieuwe wc., en zitbad/douche),- en private kelderberging (2,50 m²).

B) IN MEDEEIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
Driehonderddrieënzeventig/tienduizendsten (373/10.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Gelegen in het hartje van Oud-Oostende, op amper een boogscheut van het shoppingscentrum (Kapellestraat – Adolf Buylstraat), de markten, de Visserskaai, de jachthaven het Pauluspleintje en de Sint Petrus & Pauluskerk. Vlakbij het strand en het station. In nabijheid van winkels en openbaar vervoer.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 4.995 € in alle andere gevallen : 14.195 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch