U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

STUDIO MET ZICHT OP ZEE * VERKOCHT AAN VRAAGPRIJS!

De residentie ‘Royal Ascot’ is een schitterd en vooraanstaand appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1981, op een perceel bouwgrond van 3.936 m², onderverdeeld in 4 aparte secties. De studio heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 41,40 m² (+ een zonneterras van 7 m²) en een beschermd volume van 114,26 m². Vanuit de living en vanop het terras heeft men een prachtig zicht op zee en strand. De sectie II van de Residentie Royal Ascot (alwaar de studio gelegen is op de 7de verdieping) begrijpt : a) kelderverdieping: met privatieve kelders en autostandplaatsen ; * b) gelijkvloers: inkom- & tussenhal + kast met brievenbussen, liftkoker met 2 liften, trapzaal met trap, fietsenbergplaats, 4 studio’s en 1 appartement ; * c) 13 verdiepingen: met telkens studio’s en appartementen. Licht hellend plat dak, belegd met roofing. Novylon vloerbekleding (imitatie oude eik) in de living en inkomhal. Ceramieke tegelvloeren in de keuken en de badkamer. De studio is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, aardgas en van een collectieve centrale verwarmings- en warmwaterdistributie (met generator op aardgas). Deze studio is onmiddellijk vrij van gebruik (tot voor kort en gedurende 13 jaar was de studio verhuurd à € 475/m.).

Het betreft de “studio, type : J/7”, op de zevende verdieping, en verder begrijpende :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :
Inkomhal,- living (26 m²) met wandkast + uitklapbaar 2-persoonsbed,- zonneterras (4,17 x 1,66) in silexsteen,- keuken met ingemaakte kasten en keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten (in witte meubelplaat) + ingebouwde inox afwasbak, koelkast, elektrisch kookfornuis, en inox dampkap (licht bruine tegelvloer en faience),- badkamer met zitbad, lavabo en wc (tegelvloer & faience) ;
B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID :
Vijf en negentig/tienduizendsten (95/10.0000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.
Do2508 Fi76


Zéér zonnig, wel, en toeristisch gelegen (tussen Mariakerke en het centrum van de Stad-à-Zee), op amper een boogscheut van de Zeedijk en achteraan uitgevend op de de Hippodroom & de Wellingtongolfcourt. Door het feit dat de studio recht uitgeeft op de 17 Oktoberstraat, heeft men vanuit de studio een prachtig zeezicht. Gelegen juist naast de Kinepolis. Op wandelafstand van de bibliotheek, het stedelijk zwembad van het Casino en van het stadscentrum. Goede en regelmatige tramverbinding (tramhalte op slechts 30 m. van de deur).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch