U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8660 De Panne

Omschrijving

ZONNIG EN WELGELEGEN STUDIO

De residentie ‘ Le Tournesol ’ is een keurig en alleenstaand appartementsgebouw, gelegen te midden van de Dumontwijk (beschermd dorpsgezicht). Het werd stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1965, op een perceel bouwgrond van 876 m², en omvattende : a) kelderverdieping: met tellerkelder, en 12 private provisiekelders; * b) gelijkvloers: met twee 3-slpk-appartementen, en inkom- & tussenhal, traphal & lift ; * c) 3 verdiepingen met elk één studio en twee 2-slpk-appartementen ; * in blok B : 6 garages ; * en in blok C (a/d oostgevel): 6 autostandplaatsen.

4 vrije buitengevels in een paramentmetselwerk van gele gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Vernieuwd buitenschrijnwerk in witte kunststof (PVC) + dubbele beglazing. Zadeldak belegd met zwarte platte Pottelbergse pannen, met stevige kapconstructie in Oregon. A/d beide dakvlakken zijn er opgemetste standvensters (bijna over de ganse breedte v/h gebouw). Zinken dakgoten.

De studio heeft een bewoonbare oppervlakte van 29 m² en een beschermd volume van … m³. Tegelvloer in de keuken en badkamer. Nieuw laminaat parket in de living en hal. Nieuwe brandvrije voordeur (fineer-eik). Voorzien van parlofoon, stadswater, vernieuwde elektriciteit, aardgas, teledistributie, telefoon en van individuele verwarmings- en warmwaterdistributie (d.m.v. aardgas-wandgenerator * nieuwe radiatoren). Onmiddellijk vrij van gebruik.

Het betreft de studio nr. 7, op de tweede verdieping en verder begrijpende:

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM: inkomhal + parlofoon,- living (20,30 m²) met tafel + 3 stoelen, en kleerkasten,- keuken (2,30 x 1,50) met ingemaakte kasten en keukenblok (onder- en bovenkasten + inox afwasbak, aardgas-kookplaat, frigo, en aardgas-wandgenerator),- badkamer met lavabo, douche & w.c.,- en kelderberging nr. 7 in het souterrain.

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID: 50/1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

De Dumontwijk is een rustige en pittoreske villawijk gelegen op een zucht van ‘t centrum en de winkelstraten, de markt en de Zeedijk. Deze charmante villakwartier is genoemd naar de architect Albert Dumont die een grote rol speelde in de totstandkoming van de wijk. Voor de Franse Revolutie werd de Dumontwijk, die toen voornamelijk duinen waren, gebruikt als jachtgebied voor de adel. De Panne is de meest westelijke badplaats van de Vlaamse kust, grenzend aan Frankrijk en staat vooral bekend om haar onmetelijke duinreservaten, haar 450 m. brede strand (zonder golfbrekers) en de immer gezellige drukte. De wandeldijk is zeer ruim en biedt meer dan 2 km wandelmogelijkheid.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 3.015 € of in alle andere gevallen : 10.465 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch