U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RUIM HANDELSPAND NABIJ PETIT PARIS

De residentie ‘Châtelet’ is een keurig appartementsgebouw met een degelijke uitstraling, stevig en op traditionele wijze opgetrokken. Het omvat: a) gelijkvloerse verdieping: met inkomhall, lift, inkom- & tussenhall, lift, traphall, handelsgelijkvloers (aparte ingang) * b) 4 verdiepingen: met telkens één appartement en 5e verdieping met duplex appartement. Verzorgde voorgevel. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Plat dak met roofing.

De bewoonbare oppervlakte van de handelsgelijkvloers bedraagt 106 m². De plafond hoogte is : 2,95m. Buitenschrijnwerk in kunststof, voorzien van dubbele beglazing. Kwalitatieve keramische tegelvloer in alle vertrekken. Alle wanden zijn bezet met tasso + geschilderd.

Het is voorzien van stadswater, internet, elektriciteit (dag, nacht -en stilurentarief), accumulatie verwarming. De algemene maandelijkse kosten bedragen +/- 80 € per maand.

Het pand kan gebruikt worden voor commerciële activiteit, beroepsactiviteit, kantoren en diensten. De ruimtes zijn opgesplitst in verschillende delen, maar kan ook gebruikt worden als 1 grote ruimte (valse wanden). Prijs/kwaliteit is dit een interessant pand!

Het betreft een handelspand op de gelijkvloerse verdieping :

A) IN PRIVATIEVE EIGENDOM :

Grote multifuntionele ruimte (46,23 m²) met uitstalraam (2,56 x h:2,46) en balie,- technische ruimte met elektrische installatie,- kantoor (17,14 m²),- toilet met lavabo,- grote ruimte (5,55 x 5,70) met koepel (die open kan), voorzien van keuken met elektrische kookplaat en spoelbak, nis voor koelkast, wasplaats,- archiefruimte (1,80 x 5,60).

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:

honderdzevenennegentig/duizendsten (197/1.000-sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Dit handelspand met goede visibiliteitsgraad is gelegen op een commerciële ligging nabij Petit Paris aan belangrijke verbindingsweg tussen de stad en de stadsrand, in het verlengde van de belangrijke winkelstraat Alfons Pieterslaan. Vlakaan een bushalte en op 400 m van de tramhalte. Op 1,4 km van het centrum en station, op 2,9 km van de snelweg.

Notariskosten : € 13.660


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch