U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8380 Dudzele

Omschrijving

ZONNIG PERCEEL BOUWGROND VOOR H.O.B * VERKOCHT BINNEN DE 2 WEKEN !

Welgelegen en zonnig georiënteerd (zuidwest) perceel bouwgrond, in een doodlopende straat van een kleinschalige verkaveling, genaamd 'Opperhof', met een oppervlakte (volgens meting) van 450,20 m². Palende ‘oost’ met 26,50 m. aan lot nr. 20 (huis nr. 5), ‘zuidoost’ met 16,50 m. aan de straat, ‘zuid’ met 8,10 m. aan de hoek van de straat, ‘west’ met 26,20 m. aan de straat, en ‘noord’ met 10,12 m. aan lot nr. 22 (huis nr. 7).

Gekadastreerd in de 15de Afdeling (Dudzele), Sectie E, nr. 0829/00L006.

Deze grond is bestemd voor het bouwen van een driegevels-woning (type: 'half-open bebouwing'). Het huis zal moeten opgetrokken worden tegen de zij-wachtgevel van het aanpalend huis nr. 5 (lot nr. 20). Er is maar één woongelegenheid toegelaten met max. 2 bouwlagen. Minstens één garage is verplicht. Dakvorm: hellend, met min. 25° en max. 55° helling. Er is geen bouwverplichting.

Volgens de eigendomsakte moeten de kopers de stedenbouwkundige voorschriften vervat in de verkavelingsvergunning eerbiedigen, w.o.: a) afzonderlijke bergplaatsen achter de woningen zijn wegens de geringe diepte van de percelen niet toegelaten ; b) in de achteruitbouwzone zijn hellende toegangen en trappen verboden ; c) de woningen die bij middel van garages aan elkaar gekoppeld zijn, moeten architectureel één geheel vormen (dezelfde gevelmaterialen, en pannen, dezelfde voor- en achterbouwlijn, hetzelfde gabarit). Afwijkingen zijn mogelijk, en kunnen voorgelegd worden aan de omgevingsambtenaar van de Technische Dienst van Brugge.

Gelegen in een residentiële woongebied aan de rand van de bebouwde kom, en op wandelafstand van de mooie polders. Dudzele is een polderdorp ten noorden van het stadscentrum (sinds 1971 deelgemeente van Brugge). Direct ten noorden van het dorp ligt de autoweg A11 en de havens van Zeebrugge. In het westen wordt Dudzele begrensd door het Boudewijnkanaal.

Notariskosten: voor eerste en enige gezinswoning: 5.680 € of in alle andere gevallen: 14.730 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch