U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8450 Bredene

Omschrijving

PERCEEL BOUWGROND VOOR RIJWONING


Centraal, maar toch zéér rustig gelegen perceel bouwgrond (op een boogscheut van de Sint Rikierskerk), met een tuin die de ganse dag in de zon baadt.

Het betreft lot één van de splitsingsplan “Oude Tramstraat nr. 14 – Dorpstraat nr. 71, met een gevelbreedte aan de straat van 6,17 m. op een diepte van 34,45 m., en een oppervlakte volgens meting van 175,90 m².

Gelegen langs een straat met residentieel karakter onder de vorm van gesloten bebouwing, en in een woongebied. Het BPA nr. 7 “Dorpskom” is van toepassing. Binnen de verkaveling geeft het wonen de hoofdtoon aan. Dat betekent dat op elke kavel één residentiële woning wordt opgericht. Woningsplitsing is niet toegelaten, evenals nevenbestemmingen vreemd aan de woonfunctie zelf. Afwijkend van de hoofdbestemming zijn maximaal twee woongelegenheden per woning toegestaan indien het zorgwoningen betreft.
Eén garage per woning is verplichtend inbegrepen.
De niet-bebouwde delen van het perceel dienen ingericht te worden als tuin waarbij max. 30 % mag ingericht worden voor de aanleg van verharding en bijgebouwen. Het uiterste voorbouwlijn ligt op de rooilijn. Inplanting op de zijkavelgrenzen.

Op het gelijkvloers is de bouwdiepte min. 9 m en max. 15 m. Op eerste verdiep is de bouwdiepte min. 9 m. en max. 12 m. Bouwhoogte: min. 1 bouwlaag + dak en max. 2 2 bouwlagen + dak. Zadeldak met nok evenwijdig aan de voorgevelbouwlijn. Dakhelling min. 25° en max 55°. Max. 20 % van de vertikaal geprojecteerde dakoppervlakte mag een plat dak zijn voor uitbouwen en terrassen. Per verdieping is op de voorgevel een uitbouw van max. 050 m. toegelaten tot max. 0,60 m. van de uiterste hoeken van de voorgevel en over een max. breedte van 4 m.

Het stedenbouwkundig voorschrift kan op verzoek verkregen worden. Geen bouwverplichting.

Zeer rustig & welgelegen, op amper een boogscheut van het centrum van Bredene-dorp, en nabij bushalte, bakkerij, slager, KBC, apotheek, en Colruyt & Aldi. Op wandelafstand van het Sportcentrum & Zwembad.
Bredene zit momenteel in de lift, en is één van de meest-groeiende gemeentes van België.
Deze familie-badplaats heeft een speciaal karakter en biedt enorm veel op sportief gebied (tennis-, ruiter- zwem- en voetbalfaciliteiten, en buitengewone wandel- en fietsmogelijkheden). Vlot openbaar vervoer.


Notariskosten : € 10.453


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch