U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

HANDELS-EN OPBRENGSTEIGENDOM MET WINKEL, GARAGE & 2-SLPK APPARTEMENT

Verzorgd opbrengsteigendom (bestaande uit 2 aparte entiteiten die volledig gescheiden zijn van elkaar), stevig en op traditionele wijze gebouwd omstreeks 1947, met een gevelbreedte langs de Eduard Hammanstraat van 18 m. en van 7 m langs de Jacob Besagestraat, en met een bebouwde oppervlakte van 120 m². Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van genuanceerde bruine gevelsteen (de onderkant is voorzien van cementbezetting en is keurig geschilderd). Sierlijke gebombeerde loggia op de hoek. Betegelde vloerplaten in gewapend beton. Verzorgd en vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof (PVC wit), voorzien van dubbele beglazing (elektrisch bediende rolluiken beneden). Plat dak, belegd met roofing. Het gebouw is goed onderhouden, heeft een totale benutbare vloer-oppervlakte (winkel + appartement) van 305 m² en vertoont geen tekenen van slijtage of verval. Er zijn geen dringende onderhoudswerken nodig. Nieuw laminaat parket in de meeste woonvertrekken in het appartement. Nieuwe tegelvloeren in de badkamer en keuken van het appartement, alsook in de hall + overlopen en op het handelsgelijkvloers. Voorzien van stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, internet, telefoon, riolering. Verwarmd d.m.v. aardgaskachels.

HET EIGENDOM IS ALS VOLGT INGEDEELD :
a) handelsgelijkvloers: gemeenschappelijke inkomhal + trapzaal (2 elektriciteitstellers waarvan één met dag- en nacht-tarief + nieuwe zekeringskast),- kelderberging (11 m²) onder de trap (bestemd voor het appartement) ; * en met HANDELSGEDEELTE (met een benutbare vloeroppervlakte van 109 m²) met bordes,- grote winkelruimte (50 m²) + dubbele toegangsdeur, 3 koelkasten (+ granieten werkblad), wastafel (+ elektrische boiler),- voorraadplaats,- ruime keuken (4,10 x 2,30) met onderkast + dubbele inox afwasbak (witte faience),- sas + toilet,- garage (4,25 x 3,10) met sectionale poort (+ aansluiting voor wasautomaat),- * en KELDERVERDIEPING met 2 grote & droge kelderplaatsen (54 m²) met 2 water- en 2 aardgasmeters,- berging,- en koolkelder ;

b) eerste verdieping: overloop (nieuwe tegelvloer),- en * APPARTEMENT met gang + lichtkoepel,- ruime en zonnige living + loggia (35 m²),- grote keuken (5,05 x 2,41) met L-vormige keukenblok + ingebouwde ceramische kookplaat, oven, dubbele inox afwasbak, en dampkap (nieuwe tegelvloer), badkamer met lavabo, zitbad en toilet (marmeren tegelvloer en faience),- en 2 slaapkamers (respectievelijk: 4,12 x 3,27 en 4,40 x 3,28).

Gelegen in het centrum van de Vuurtorenwijk (een aangename en gezellige volksbuurt aan de Oostkant van de Stad-à-Zee), op amper een boogscheut van de spuikom (oesterkweek) en op ca 3 km van het stadscentrum. In nabijheid van winkels, supermarkt, banken, scholen en bushalte (regelmatige bus- en tramverbinding). Gelegen op wandelafstand van de Vismijn en de duinen (met o.m. het Fort van Napoleon en Earth Explorer).
Notariskosten : voor eerste en enige woning: 11.062€ of in alle andere gevallen : 22.212€


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch