U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

GROTE GARAGE + AANSLUITENDE ACHTERPLAATS & GEBRUIKSRECHT KOER

Deze meergezinswoning, gekend als de Residentie DE TROON is een kleinschalig flatgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken ca 1950, op een perceel bouwgrond van 160 m², met een breedte van 7,80 m op een diepte van 20,51 m. Het gebouw omvat: gelijkvloers: met inkom- & traphal, 2 grote garages en koer; en 3 verdiepingen : met telkens één appartement. Gerenoveerde voorgevel in witte specie. Verzorgd Frans dak, belegd met rode platte pannen. Kroonlijsten in witte PVC. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. De garage + aanpalend achterplaats heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 39 m² en een volume van 120 m³. Voorzien van stadswater, elektriciteit en riolering.

BESCHRIJVING:

garage + aansluitende achterplaats gelegen op het gelijkvloers aan de linkerkant (kant west), begrijpende :

a) in private eigendom en uitsluitende eigendom:
ruime garage (9,67 x 2,85) met houten open draaiende poort, inox afwasbak en toilet (hoogte: 3,09 m. * hoogte van de poort: 2,29 m * plaats voor 2 wagens),- aansluitende achterplaats (4,09 x 2,82) met achterdeur,- en het exclusief en privatief gebruik van de koer achteraan het gebouw (7,80 x 5,77).

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:
honderd/duizendsten (100/1.000-sten) der gemene delen, en de grond.

Ligging: Zéér wel en toeristisch gelegen (tussen Mariakerke en het centrum van de Stad-à-Zee). Gelegen aan de Zeedijk, ter hoogte van het Hoger Technisch Instituut (KHBO), de Hippodroom, Wellingtongolfcourt en de Kinepolis. Op wandelafstand van de bibliotheek, het stedelijk zwembad, van het Casino en van het stadscentrum. Goede en regelmatige tramverbinding

Notariskosten : € 8.150.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch