U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

MOOI, STANDINGRIJK EN WELGELEGEN “DUPLEX-APPARTEMENT” * VERKOCHT AAN DE PRIJS !

De residentie ‘LES CYGNES’ is een keurig, kleinschalige & welgelegen appartementsgebouw (rustig gelegen in één van de mooiste wandellanen van de Stad-à-Zee), stevig en op traditionele wijze gebouwd in 2006, op een perceel bouwgrond met een breedte van 5,39 m. op een diepte van 14,50 m. Het gebouw bestaat uit 9 kavels (3 duplex-appartementen, één 1-slaapkamer-appartement, grote kelderberging, en 4 private kelders). Verzorgde voorgevel in gele genuanceerde brieken met loggia + balkon op de verdiepingen. Buitenschrijnwerk in kunststof (grijze PVC) + dubbele beglazing. Platte & geïsoleerde daken. Vrije zijgevel bezet met Eternite ruiten. Voorzien van gemeenschappelijke lift (voldoet a/d normen) en fietsenbergplaats. Het duplex-appartement op het gelijkvloers + 1ste verdieping heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 90 m², en een beschermd volume van 271 m³. Keramische tegelvloeren in alle vertrekken. Bankirai-planken op de koer. Mooi open zicht vanuit de loggia en balkon (op o.m. Japanse tuin en Koninklijke villa). Voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, elektrische individuele verwarming (spaarkachels in living en eetplaats * convectoren in de andere vertrekken) & warmwaterdistributie d.m.v. boiler.

Het betreft het duplex-appartement “0101”, en begrijpende :
a) op de 1ste verdieping: inkom- & woonkamer (38,91 m²) met luchtige living + loggia (20,76 m²) + balkon (1,20 x 0,60),- sas & trapzaal met beuken trap + stoellift,- keuken-eetplaats (4,80 x 3,36) met videofoon, en L-vormige keukenblok (onder- en bovenkasten) + ingebouwde dubbele inox afwasbak, elektrisch kookplaat, dampkap, oven, en frigo,- toilet (1,34 m²),- en berging (5,13 m²) met elektrische boiler, zekeringskast, en aansluiting voor was- & droogautomaat ;
b) op het gelijkvloers: nacht- & traphal met beuken trap + stoellift (die de verbinding maakt met de privatieve ruimten op de eerste verdieping),- voor-slaapkamer (3,44 x 3,16),- badkamer (3,84 m²) met douche, w.c., en toiletmeubel + ingebouwde lavabo,- achter-slaapkamer (3,18 x 2,31), uitgevend op een binnenkoertje waarvan het exclusieve gebruik en genot is toegekend aan dit duplex-appartement,- en kelderberging nr. 3.

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid heeft het duplex-appartement & kelderberging nr. 3 : 240/1.000sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Centraal, zeer wel, en standingrijk gelegen, op amper een boogscheut van de tramhalte, de Japanse tuin & Koninklijke villa, de 3 Gapers & ‘t strand, de Venetiaanse Gaanderijen, Thermae Palace Hotel, bibliotheek, Hippodroom, Petit-Paris, en Carrefour. Op wandelafstand van het Stadspark, Wellington golf, Kinepolis, restaurants, bakkers, slagers, winkels, Casino-Kursaal, Marie-Joséplein & handelscentrum (Adolf Buyl).

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 17.800 € of in alle andere gevallen : 26.980 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch