U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

PRACHTIG DUPLEX-APPARTEMENT MET 4 SLPK, TERRAS & 2 AUTOSTANDPLAATSEN

Het appartementsgebouw werd stevig en op traditionele wijze opgetrokken en omvat: op het gelijkvloers: portiek,- gemeenschappelijke inkom- en traphall,- lift (bouwjaar 2001),- en grote garage-opslagplaats (die elk voor één derde mag gebruikt worden door de 3 eigenaars), met geautomatiseerde poort, waterverzachter en 3 individuele tellers van stadswater, elektriciteit en aardgas + elektrische teller voor de gemeenschap; op de 1ste en 2de verdieping: elk één 2 slaapkamer-appartement (groot zonneterras op de 1ste verdieping, waarvan de eigenaar van het 1ste het gebruiksrecht heeft. Op de 3de en 4de verdieping: overloop + zolderluik, en duplex-appartement met zonneterras en 4 slaapkamers.
Buitengevels in gele baksteen. Buitenschrijnwerk in merantihout + dubbele beglazing. Zadeldak in zwarte sneldakpannen (beton), voorzien van onderdak in menuiserite. Vernieuwde zinken dakgoten en afleidingen. Deur- en vensterdorpels in blauwsteen. De living en master-bedroom zijn voorzien van volle parket in Franse eik. Marmeren vloer in de inkomhal, keuken en overloop. Keramische tegelvloeren in de slaapkamer (3de) en badkamer. TV-aansluiting in living en slaapkamers. De verbruikskosten van aardgas en elektriciteit bedragen € 147/m. Benutbare oppervlakte = 163 m². Het dak is geïsoleerd met 12 cm rockwool (tussen de kepers en plafond). Ook de binnenwanden van de buitenmuren zijn geïsoleerd. Voorzien van stads- en regenwater (citerne van 30.000 L.), aardgas, elektriciteit, teledistributie, telefoon, riolering en individuele centrale verwarming (met aardgas-generator). Het appartement is rolstoelvriendelijk.

INDELING:
Duplex-appartement op de 3de & 4de verdieping: berging met c.v.-aardgas-generator H.R. Radson, aardgasgeiser Junkers en zekeringskast,- prachtige & luchtige hall (4 x 3,50) met videofoon, en marmeren trap (glazen schuifdeur),- toilet met wc + lavabo (grijze faience),- living + glazen erker (ca. 52 m²),- aansluitende keuken (2,85 x 2,30) met Detremmerie keukenblok met onder- en bovenkasten + aanbouwtafel (in witte meubelplaat) + ingebouwde dubbele afwasbak, inductiekookplaat Miele, design dampkap AEG, vaatwasautomaat Miele, oven, microgolfoven en koelkast,- groot zonneterras (21 m² * zuid-west gericht) + zonnescherm (balustrade in zwart gelakt aluminium),- 2 slaapkamers ( resp. 15 m² en 13,6 m²) (waarvan één met ingemaakte kasten en één die nu gebruikt wordt als bergplaats + aansluiting voor was- en droogautomaat),- en badkamer (3,15 x 2,60) met ligbad, aparte douche (glazen vouwdeuren), toiletmeubel (tablet in petit graniet) + 2 ingebouwde lavabo’s, handdoekradiator en linnenkast (grijze faience & tegelvloer); Dakverdieping: overloop (dak in glaswerk),- achter-slaapkamer (5,45 x 3,90) + washoek (toiletmeubel + lavabo * mogelijkheid om badkamer in te richten) en bergkasten + vaste dressingkasten en veluxramen + elektrische rolluiken,- en 2de slaapkamer (4,20 x 3,90) met aanbouwkasten en veluxramen (+ elektrische rolluiken),- zolderplaats-berging (2,60 x 2,50) met liftmotor en opperzolder.

Rustig gelegen, in de Nieuwe Koerswijk, net aan de rand met Mariakerke. Op amper een boogscheut van een bushalte en van de Derbylaan. Slechts 600 m van het strand. Notariskosten : voor hoofdverblijfplaats: € 34.203 of in alle andere gevallen : € 36.703 .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch