U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INSTAPKLAAR ZONNIG EN WELGELEGEN “3-SLAAPKAMERS-APPARTEMENT” * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS BINNEN 1 MAAND


De residentie ‘Hoefijzer’ is een flatgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1976, op een perceel bouwgrond van 175 m², hoekvormend met de Torhoutsesteenweg (wijk Hoge Barrière). Het omvat: * gelijkvloers: inkom- & tussenhall, lift, traphall, en een stookplaats; * b) 4 verdiepingen: elk met 2 appartementen. Gevels in donker-bruin metselwerk, en deels in silexsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing.

Het betreft het appartement nr. 4/1, op de vierde verdieping, begrijpende :

inkomhall + parlofoon en nieuwe zekeringskast,- living (26,50 m²) met sierschouw-open haard,- open-keuken (2,33 x 2,32) met keukenblok (boven- & onderkasten in lichte eik) + ingebouwde koelkast, nieuwe ceramische kookplaat en dampkap ; * 2de keukenblok met onderkasten + inox afwasbak,- berging met lichtkoepel en aansluiting voor een vaatwasmachine,- kleine slaapkamer (2,30 x 1,86) met ingemaakte kasten + veluxraam,- badkamer met toiletmeubel + ingebouwde lavabo & spiegelkkast, ligbad, en wasmachine-aansluiting (marmerachtige faience),- 2de slaapkamer (3,73 x 3,17),- 3de slaapkamer (3,73 x 2,55),- en toilet met w.c. en ingebouwde kast + elektrische boiler.

Het appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 83 m² met een beschermd volume van 239 m³, en is onmiddellijk vrij van gebruik. De elektrische installatie alsook de centrale verwarming werden vernieuwd. Marmeren vloeren in de hall-gang, toilet en badkamer. Ceramieke tegelvloeren in de keuken, berging, en kinderkamer. Laminaat parket in de living en slaapkamers. Marmeren venstertabletten. Mooi open en verzicht vanuit de living en slaapkamers. Voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit (vernieuwd), teledistributie, telefoon, aardgas, en van een collectieve verwarmings- en warmwaterdistributie (vernieuwde generator op aardgas). Algemene onkosten met inbegrip van verwarmingskosten = € 125/m. (reservekapitaal = € 26.500).

Zéér zonnig & welgelegen, aan de rand van het centrum van de Stad-à-Zee, op een boogscheut van het shoppingscentrum Torhoutsesteenweg, op ca. 1,50 km van het strand en op 2,50 km van het stadscentrum. In nabijheid van bushalte, fitnesscentra, Villa Aqua (wellness), en diverse scholen. Goede en regelmatige busverbinding.

Notariskosten :
voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : € 5.370 of in alle andere gevallen : € 22.120

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch