U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

LUCHTRIJK 3-SLPK APPARTEMENT (83 m²) - NABIJ SHOPPING

De residentie ‘Hoefijzer’ is een flatgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1976, op een perceel bouwgrond van 175 m². Het omvat: * gelijkvloers: inkom- & tussenhall, lift, traphall, en stookplaats * b) 4 verdiepingen: elk met 2 appartementen. Gevels in donker-bruin metselwerk, en deels in silexsteen. De lift werd recent vernieuwd en is conform de wetgeving. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in PVC, voorzien van dubbele beglazing. Marmeren vloer in de hall-gang, toilet en badkamer. Keramieke tegelvloeren in de keuken, berging, en kinderkamer. Laminaat parket in de slaapkamers. Marmeren venstertabletten. Open zicht vanuit de living. Het appartement heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 83 m², een beschermd volume van 239 m³ en is onmiddellijk vrij van gebruik. Het is voorzien van parlofoon, stadswater, elektriciteit, teledistributie, telefoon, aardgas, en van een recente collectieve verwarmings- en warmwaterdistributie (generator op aardgas). Algemene maandelijkse onkosten (zonder verwarming) : € 103/m.


Het betreft het appartement op de vierde verdieping, begrijpende :

inkomhall + parlofoon,- living (26,50 m²) met schouw + aansluiting voor pelletkachel,- open -keuken (2,33 x 2,32) met keukenblok + ingebouwde koelkast, keramische kookplaat en dampkap ; * 2de keukenblok met onderkasten + inox afwasbak,- berging met lichtkoepel en vaatwasmachine,- kleine slaapkamer (2,30 x 1,86) + veluxraam,- badkamer met wasmeubel + lavabo, ligbad en wasmachine (marmerachtige faience),- 2de slaapkamer (3,73 x 3,17),- 3de slaapkamer (3,73 x 2,55),- en toilet met elektrische boiler (marmeren vloer).


Zéér zonnig & welgelegen, aan de rand van het centrum van de Stad-à-Zee, op de wijk “Sint-Jan”, op wandelafstand van het shoppingscentrum Torhoutsesteenweg, op ca. 1,50 km van het strand en op 2,50 km van het stadscentrum. In nabijheid van de Sint-Janskerk, diverse winkels, beenhouwerij, bakkerij, ijzerwinkel, openbaar vervoer en diverse scholen. Goede en regelmatige busverbinding.

Notariskosten :
- voor hoofdverblijfplaats + hypotheeklening : € 11.640,00
- voor hoofdverblijfplaats : € 12.640,00
- in alle andere gevallen : € 14.140,00

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch