U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8433 Slijpe

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN BUNGALOW MET TUIN, GARAGE, 3 SLPK & VERANDA

Verzorgde bungalowwoning (open bebouwing), waarvan alle leefvertrekken op één niveau liggen, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1967, op een perceel bouwgrond met een breedte van 20 m. op een diepte van 35 m. De woning (zonder de bijgebouwen) heeft een gevelbreedte van 7 m en een bouwdiepte van 18,40 m. Het heeft een bebouwde oppervlakte van 165 m². Vloerplaat en funderingen (tot op vaste bodem) in steenslagbeton en plat dak voorzien van gewelven in gewapende beton + hellingsbeton, 45 cm. Dakisolatie en dakdichting d.m.v. roofing. Dakrand in witte kunststof. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van gele gevelsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk deels in Afzeleahout en deels in witte kunststof (PVC), voorzien van dubbele beglazing + PVC-rolluiken. Grote & brede oprit-parking, voetpaden en terrassen belegd met betonnen klinkers. Zonnige tuin met afsluiting in Bekaertdraad (betonnen paaltje & omheining in de voortuin). Vol eiken parket in de nachthall en slaapkamers. Plankenvloer in de veranda en hobbyruimte. Tegelvloeren in de hall, keuken, badkamer en atelier. Voorzien van stads- put-, en regenwater (citerne 3.000 L.), elektriciteit, schotelantenne, telefoon, septische put, riolering en centrale verwarming (op stookolie). Aardgas ligt in de straat. Deze woning geniet van een zéér gunstige zonoriëntatie en zal vrij van gebruik zijn bij het verlijden van de notariële akte.

Deze bungalow bestaat uit:
Hall met vestiairekast + kast (met tellers van stadswater en elektriciteit),- zonnige living (31 m²) met sierschouw in natuursteen + zwarte metalen opbouw-openhaard,- aansluitende veranda (6,89 x 3,37) in witgelakte aluminium (plankenvloer),- keuken (2,90 x 2,60) met L-vormige keukenblok, voorzien van onder- en bovenkasten + ingebouwde elektrische kookplaat, 2 ronde afwasbakken, dampkap, oven en koelkast (beige faience * plafond in grenen),- nachthall,- 3 slaapkamers (respectievelijk: 4,30 x 2,60 *2,90 x 2,60 * 2,60 x 2,50),- badkamer (2,60 x 2,50) met douche, wc en toiletmeubel + ingebouwde lavabo en ingemaakte kast (grijze tegelvloer * witte faience),- garage (6,20 x 3,30), met houten opendraaiende poort + opperlicht, thans omgevormd tot hobbyruimte met reeks bergkasten, plankenvloer, wanden en plafond in grenen, keukenblok met onder- en bovenkasten + inox afwasbak, aansluiting voor wasautomaat, * en stookinstallatie op mazout (CERTLI),- aangebouwde atelier (4,84 x 4,36) met werkbank, bovengrondse metalen mazouttank (2.300 L.) + zithoek (afdak in PVC,- losstaande garage (5,45 x 2,67) in metaalconstructie,- groot zonneterras,- lange & brede oprit-parking,- en voor- en achtertuintje.

Rustig en landelijk gelegen, in een woongebied met landelijk karakter, tegenaan het centrum van het polderdorpje Slijpe (deelgemeente van Middelkerke). Rustig gelegen in de kustpolderstreek, en in de achtertuin van de zee. Unieke ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen. Gelegen op amper 1 km. van de op- & afrit A-18 autostrade, op 4 km van het strand & de zee, op 5 km van Nieuwpoort, en 8 km van Oostende

Notariskosten : voor eerste en enige woning: 19.355 € of in alle andere gevallen 25.955 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch