U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

RUIME BUNGALOW MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN NABIJ ZEE * VERKOCHT BINNEN DE MAAND!!!

Verzorgde bungalowwoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd, met een perceelbreedte van 20 m op diepte: 35 m en een gevelbreedte van 12 m op diepte: 17 m. De woning heeft een bebouwde oppervlakte van 170 m², een benutbare oppervlakte van 173 m² en een volume van 663 m³. Stevige funderingsbalken, gesteund op 14 palen. Vloerplaat in gewapend beton van 12 cm dik, en roostering op de verdieping voorzien van 12 cm rotswol isolatie. Vloerisolatie voorzien van 6 cm polystereen, spouwisolatie van 5 cm rotswol. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van lichtbruin genuanceerde gevelsteen + isolatie. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk in hardhout, voorzien van dubbele beglazing met PVC rolluiken. Verzorgd zadeldak, met zwarte kunstleien dakpannen. Kroonlijsten in kunststof. Zinken dakgoten en dito afleidingen. Oprit, voetpad en terrassen in tegels. Zonnige tuin. Tegelvloeren in de meeste ruimtes. Laminaat in 2 slaapkamers. Vinyl op de zolderverdieping. De garage is afgeslagen met PVC wandbekleding en faience. De meeste plafonds zijn voorzien van houten of PVC plafondbekleding. Voorzien van stad -en regenwater (citerne 10.000 L. * wasmachine en toilet), beerput van 6 m³, elektriciteit (dag, nacht –en stilurentarief), distributie, digitale tv, internet, telefoon, videofoon, riolering, centrale verwarming met spaarkachels en directe verwarming), en bijverwarming met allesbrander. Warm water d.m.v. elektrische boiler.

DEZE WONING OMVAT:
a) gelijkvloers : hall met vestiaire,- toilet met lavabo (faience)- berging,- woonkamer (37,23 m²) met schouw en inbouw cassette, videofoon en schuifraam,- keuken (4 x 2),voorzien van koelkast, elektrische kookplaat, dampkap, dubbele afwasbak en terrasdeur (faience),- berging,- nachthall,- badkamer (7,55 m²) met ligbad, toilet en 2 lavabo’s (faience),-garage (5,10 x 3,50) met automatische sectionaalpoort, 2 zekeringskasten en luifel,- wasplaats (2,80 x 2) met elektrische boiler, afgietbak en achterdeur (faience),- achter-slaapkamer (3,90 x 3,80),- studio (of slaapkamer * 4x 3,95) met schuifraam en keuken (4 x 2) voorzien van elektrische kookfornuis, dampkap, dubbele spoelbak (faience),- zij-slaapkamer (4 x 3,70);
b) zolder : grote zolder (88,5 m² * hoogte: 1,90 m)
c) aanhorigheden : lange oprit (4 x 10), voetpad en terrassen,- zonnige tuin rondom met tuinhuis

Gelegen aan de oostelijke buitenrand van de Stad-à-Zee, op slechts 3,20 km van het station & centrum en op 1,3 km van het strand en de duinen (Fort van Napoleon). Ideaal voor wandelaars op amper een boogscheut van de spuikom, park ’t eilandje, 2 honden weien en de vismijn Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer (station op 2 tramhaltes * bushalte aan de deur), toeristische veerverbinding (centrum), kustbaan N34 Oostende-Knokke en snelweg A10 (3 km). Gelegen nabij winkels, grootwarenhuis,bibliotheek en scholen.
Notariskosten : voor hoofdverblijfplaats : €31.585 of in alle andere gevallen: € 34.085.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch