U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

PRACHTIGE BUNGALOW MET PRAKTIJKRUIMTE EN TUIN * VERKOCHT IN AMPER 3 WEKEN !

Riante en luchtige bungalowwoning (open bebouwing), waarvan alle leefvertrekken en praktijkruimtes op één niveau liggen, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1962, op een perceel bouwgrond van 902 m² met een breedte langs de Elisabethlaan van 19,85 m * 38 m langs de Eigen-Haardstraat en 25,30 m langs de Aalscholverstraat. Bebouwde oppervlakte : 234,24 m² * kelderruimte (met garage inbegrepen) : 111,54 m² * kruipkelders: 130,51 m² . Verzorgde buitengevels, uitgevoerd in wit geschilderde baksteen. De voorgevel is voorzien van een prachtig kunstwerk van Hubert Minnebo. Vloerplaat in gewapend beton en deels in Ploegsteert-gewelven. Licht hellend geasfalteerd dak (99,10 m²) en hellende zadel-daken (144 m²), belegd met zwarte kunstleien. Dakconstructie in oregon (+ onderdakplaten in menuiserith). Buitenschrijnwerk in Afzelia-hout (ramen voorzien van dubbele beglazing). Voleiken parket in de woonkamer. Marmeren tegenvloer in de inkomhal en badkamer. Vasttapijt in de slaapkamers en kantoorruimtes. Iedere slaapkamer is voorzien van een aanbouwkast met ingewerkte lavabo en van extra convectoren. De master-bedroom is voorzien van aanbouw-dressingskasten. Sierlijk aangelegde tuin, met verzorgd gazon + diverse struiken en boompjes (zonovergoten achtertuin). De bungalow (en in het bijzonder het privé-gedeelte) geniet van een zéér gunstige zonoriëntatie. Er is een aparte inkomhal voor het praktijkgedeelte. Voorzien van stads- en regenwater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, riolering en centrale verwarming (d.m.v. generator op aardgas).

DE BUNGALOW IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :
a) gelijkvloers: * met privé-gedeelte voorzien van 1ste en 2de inkomhal (één windvrij) met ingemaakte vestiairekasten en lave-mains (marmeren vloer * plafond + inbouwspotjes) en marmeren keldertrap, toilet met wc + lavabo, ruime en gezellige woonkamer met salon + sierschouw-openhaard (in rustiek metselwerk) en aanbouw-wandkasten (alles staat vast en werd ontworpen door Arch. Devos) * aansluitende eetplaats en bar, groot zonneterras (betegeld) + zonnige & intieme achtertuin, keuken voorzien van U-vormige keukenblok + koelkast, kookfornuis, dampkap, 2 inox spoelbakken en vaatwasmachine, nachthal, 2 grote en 2 kleine slaapkamers (elk met kast + ingebouwde lavabo), badkamer met marmeren toilettafel + 2 ingebouwde lavabo’s, ligbad en ingemaakte kasten (wanden bezet met marmer * marmeren mozaiekvloer), * praktijkgedeelte voorzien van aparte inkomhal + kast (+ tellers van water, aardgas en elektriciteit), tekenaarsbureau en bureau (+ deur naar privé);
b) sous-terrain: overloop, wasplaats met aansluiting voor was- en droogautomaat, stookplaats met aardgas-generator en aparte warmwater-geiser, wijnkelder, grote garage (voor 2 wagens) met afgietbak, en douche (deur naar tuin), archiefruimte, berging en oprit-parking.

Zonnig en welgelegen, aan de rand van de Stad-à-Zee (halverwege Sint-Jan en de wijk ‘Mariakerke). Op wandelafstand van het strand van Mariakerke. Amper 600 m van de Wellington Golf- en renbaan. Gelegen in een Woongebied (volgens het Gewestplan ‘Oostende-Middenkust’). Nabij winkels, supermarkt en ca. 1,50 km van het stadscentrum. Goede en regelmatige bus- en tramverbinding.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch