U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8680 Koekelare

Omschrijving

HEERLIJK EN UITZONDERLIJK RUSTIG GELEGEN BUNGALOW IN HET LEUGENBOOMBOS

Alleenstaande bungalow, diep verscholen in het Stokerijbos, grenzend aan een dreef met eiken a/d beide kanten. De woning werd in 1967 opgetrokken in een houtconstructie op een perceel bosgrond van 2.000 m² (met een breedte van ca 42 m. en een diepte van ca 48 m.), en heeft een woonoppervlakte van 140 m². Gelegen in een zone voor residentieel, recreatief wonen. Voorheen was dit een verblijfsrecreatiegebied met weekendhuisjes. Dat wil zeggen dat men er kleinere woningen mocht bouwen, maar die enkel konden gebruikt worden als pure recreatie. Permanent wonen in een recreatiegebied is een godsgeschenk en wordt sinds 30/06/2011 toegestaan. Het is hier echt tof wonen, de rust kunnen opzoeken na een stresserende dag is gewoon fantastisch. Je snuift gezonde boslucht in, en je geniet van de natuur. Je ziet en hoort hier van alles. De Groene Specht heeft hier zijn thuishaven gevonden, er lopen hier egeltjes rond en eekhoorntjes tieren hier weelderig. Allemaal beestjes die je anders nog maar zelden ziet ! Hier leven en wonen ze vredig samen met de gelukkige bewoners van het bos. De inrichting van de woning werd grotendeels gerenoveerd en vernieuwd (w.o. keuken, badkamer, alle waterleidingen & afvoeren, elektrische installatie, e.d.m.). Spanplafonds + inbouwspotjes. Nieuwe laminaatvloeren. Voorzien van elektriciteit, stads-& putwater, en internet. Groot zonneterras (ca 176 m²) in gladde beton (zuid-westgericht).

De woning heeft een energiescore van 1443 kWh/(m² jaar) omdat de expert niet kon nagaan of de muren, dak, en vloer geïsoleerd zijn, wat volgens de verkoper wel het geval is. Maar bij ingrijpend energetisch renovatie en sloop/herbouw is er maar 1 % verkooprecht verschuldigd (i.p.v. 3 %), en kan de koper genieten van een ééngemaakte premie voor renovatie én energiebesparende investeringen, alsook van een renteloze verbouwlening tot € 60.000. Omdat het boskarakter moet bewaard blijven mag er op het perceel grond maar één woning gebouwd worden met een maximaal volume van 700 m³ plus 50 m² bijgebouwen (tuinhuis & garage), zodanig dat het bos, de rust en de natuur intact zullen blijven behouden.

De woning omvat een woonkamer (44 m²) met living + kachel-allesbrander en open keuken (met U-vormige keukenblok + ingebouwde inductie-kookplaat, frituur, grill, heteluchtoven, microgolf, frigo, vaatwas, en afwasbak),- slaapkamer (3,59 x 3,05) + ingemaakte kasten- badkamer met douche, toiletmeubel + 2 lavabo’s, aansluiting voor was- & droogautomaat, en elektrische boiler,- toilet met hang-w.c.,- dressingroom (3,67 x 2,38) met aanbouwkasten, en palletkachel,- 2de slaapkamer (3,65 x 3) + aanbouwkasten,- garage (6,10 x 3,61) met elektriciteitsteller & zekeringkast.

Gelegen in een rustige boswijk ten zuiden van het Leugenboombos van Moere en grenzend aan Gistel, temidden van de prachtige Polders tussen Gistel en Koekelare, én in een oase van rust & groen. Gelegen op 15 km. van de Kust en 5 km. van de E40 afrit Gistel.

Notariskosten: * gezinswoning: € 13.614,00 en/of ingeval van energetische renovatie : € 7.624 ; * in alle andere gevallen: € 40.569,00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch