U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8470 Gistel

Omschrijving

VILLA-BUNGALOW * VERKOCHT IN AMPER 14 DAGEN AAN DE VRAAGPRIJS!

Rustig en zonnig gelegen “alleenstaande bungalow-woning”, klassiek, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1994, op een perceel bouwgrond (lot 22 van de verkaveling “DE WARANDE”) met een oppervlakte van 574 m² (met een breedte van 43 m. langs de Pinksterbloemstraat, en 20 m. langs de Paardebloemstraat). Links van de woning (aan de noordelijke perceelgrens) staat een losstaande garage-atelier van 32 m² (houten constructie in châletstijl * met hydrofoorgroep voor putwater * oprit naar de Paardebloemstraat). Deze ééngezinswoning heeft een bebouwde oppervlakte van 107 m², een benutbare oppervlakte van 142 m², en een volume van 417 m³. Stevige funderingen in gewapend beton. Vloerplaat in gewapend beton, en holle gewelven (in gewapend beton) + chappe op de verdieping. Vier verzorgde buitengevels, uitgevoerd in een paramentsmetselwerk van licht-bruine genuanceerde gevelsteen (met spouw * binnenmuren in snelbouwsteen). Deur- & vensterdorpels in harde blauwsteen. Verzorgd buitenschrijnwerk, uitgevoerd in Merantiehout (geschilderde ramen voorzien van dubbele beglazing). Hellend-hard-viervlakken dak, belegd met bruine gegolfde sneldekpannen, voorzien van onderdak in menuiserith. Zinken hanggoten, en dito afleidingen. Voorzien van oprit + voetpad (belegd met betonnen klinkers), en zonnige voor- zij- en achtertuin (met tussen de garage en atelier een stenen fonteintje met 4 spelende dolfijntjes + bal). Alle woonvertrekken zijn voorzien van ceramieke tegelvloeren. Mooie binnendeuren in sapoliehout. Mogelijkheid om van de garage van de bungalow een slaapkamer + wasplaats te maken. Ook op zolder is het mogelijk om een ruime slaapkamer te voorzien. Berekend energieverbruik (kWh/m²): 406. Elektrische keuring conform het AREI. Deze woning zal vrij van bewoning zijn bij verlijden van de akte.

De woning is alsvolgt ingedeeld :

inkomhall (2,50 x 1,70) met ingemaakte vestiairekast, en voordeur,- zonnig-geöriënteerde living (7,20 x 4,35) met sierschouw (in metselwerk, getooid met eiken kroon + daarboven spiegelglas, en met gaskachel),- keuken (4,30 x 2,50) met L-vormige keukenblok (met onder- en bovenkasten in witte meubelplaat) + ingebouwde gaskookplaat, oven, frigo, inox dampkap, en dubbele inox afwasbak,- zonneterras-pergola + houten zitbank (constructie in Merbauhout * prachtige vloertegels),- nacht-hall,- toilet (mooie faiënce),- badkamer (2,60 x 1,90) met douche, toiletmeubel + lavabo, en linnenkast (mooie faiënce),- slaapkamer (4 x 2,85) met laminaat-parket,- garage (7 x 3) met zolderluik (+ houten trap), geautomatiseerde kantelpoort (in Merantiehout), water-, aardgas,- en elektriciteittellers, en aansluiting voor was- & droogautomaat,- zolderruimte (benutbare ruimte: 10,40 x 4) met aardgasgenerator (Radson) + elektrische boiler (perfect geïsoleerd dakvlak) .

Voorzien van stads-, put- & regenwater (citerne: 6.000 L.), elektriciteit (dag- & nachttarief), aardgas, teledistributie, internet, telefoon, centrale verwarming (aardgasgenerator), warmwaterdistributie (via elektrische boiler), en riolering.


Prachtig en zonnig gelegen, aan de rand van ’t Steedje, en op amper een boogscheut van de gerestaureerde Oostmolen (staakmolen op torenkot, met aanpalende molenhoeve). In een aangename, rustige & kindvriendelijke verkaveling (de Warande), ten noord-oosten van het centrum, en op 6 km. van Oostende. Gistel grenst in het noorden aan Oostende, in het oosten aan Oudenburg & Ichtegem, in het westen aan Middelkerke, en in het zuiden aan Koekelare. Gistel maakt wat betreft de toeristische-recreatieve structuur deel uit van het Brugse Ommeland.
Do1970 Fi27


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch