U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

PRACHTIG-VERNIEUWD-1-SLAAPKAMER-APPARTEMENT VERKOCHT IN AMPER 14 DAGEN

Een gans vernieuwd en schitterend ‘één-slaapkamer-appartement’ (in loft-stijl) met groot zonneterras, gelegen op de bel-étage van een karaktervol, eclectisch, en gans gerenoveerd burgerhuis met art nouveaux elementen, stevig & op traditionele wijze gebouwd in het begin van de 19de eeuw, op een perceel bouwgrond met een breedte van 6,50 m. en een diepte van 17,08 m.
Deze meergezinswoning omvat : * souterrain met gemeenschappelijke fietsenberging, bergplaats, 4 private voorraadkelders, en overdekte koer ; * een duplex-appartement op de 1ste & 2de verdieping; * en een appartement op de bovenste verdieping. Volledig vernieuwd zadeldak, geïsoleerd conform norm 2020.
Het appartement is voorzien van zeer hoge plafonds, laminaat-parket, en vernieuwd buitenschrijnwerk in kunststof + super-isolerende beglazing. De muren en plafonds zijn her bepleisterd, vernieuwd, en goed geïsoleerd. Gratis parking in de straat voor de bewoners.
Lage gemeenschappelijke kosten (geen syndicus). Voorzien van stadswater, aardgas, nieuwe elektriciteit, internet, videofoon, en individuele centrale verwarming (met aardgas-condensatiewandketel), en riolering. De koper kan nog negen jaar genieten van de verplichte verzekering (zoals bedoeld in artikel 3 van de wet van 31/05/2017) voor de tienjarige aansprakelijkheid van architecten, aannemers en andere dienstverleners in de bouwsector, vermits er een definitieve omgevingsvergunning werd afgeleverd na 1 juli 2018).
Het appartement heeft 222/1.000-sten in de gemene delen, waaronder de grond, en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 80 m², en een beschermd volume van 271 m³.

Ruim en welgelegen appartement (in loft-stijl) met schitterende lichtinval, genummerd “00.01”, voorzien van: *een ruime woonkamer van 40 m² met voorplaats (4,36 x 4,32) + achterplaats (4,80 x 4,36) & open keuken (3,38 x 3,06) met een L-vormige keukenblok (onder- en bovenkasten in witte meubelplaat) + ingebouwde inductiekookplaat, warmeluchtoven, dampkap, vaatwasautomaat, frigo, diepvriezer, en afwasbak,- *aansluitend zonneterras (3,54 x 3,12),- slaapkamer (3,77 x 2,80),- *berging met nieuwe H.R.-aardgaswandgenerator Vaillant, zekeringskast, en was- & droogautomaat,- *badkamer (2,84 x 1,87) met design badkuip, hang-w.c., en toiletmeubel + lavabo (marmeren vloer en witte faience),- en kelderbergplaats nr. 1 (in het souterrain).

Gelegen in de befaamde en aangename “Bellle Époquewijk” (één van de oudste wijken van Oostende), op een boogscheut van de Wellington Hippodroom, bibliotheek, het Thermae Palace Hotel, strand & zee, en op wandel afstand van de Koninklijke villa & Japanse tuin, Casino-Kursaal, en het bruisende stadscentrum. Goede en regelmatige tram- & busverbinding.

Notariskosten :- voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats: € 17.500 of in alle andere gevallen : € 26.500 .


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch