U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN STUDIO MET MOOI OPEN ZICHT * VERKOCHT IN AMPER 2 DAGEN !

De residentie ‘Guadeloupe’ is een keurig en zeer welgelegen flatgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 1983, op een perceel bouwgrond van 83 m². Het omvat: a) gelijkvloers: met inkom & portaal + brievenbussen en parlofoon, lift, trapzaal, tellerplaats, berging, winkel en 1 studio; * b) 1ste t.e.m. 5de verdieping: elk 3 studio’s ; * technisch verdiep met private bergingen + terras. Verzorgde buitengevels in een paramentsmetselwerk van licht-bruine genuanceerde gevelbrieken. Goed-onderhouden buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing. De lift is aangepast a/d hedendaagse normen.

De studio is voorzien van videofoon, stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief) teledistributie, telefoon en van elektrische verwarmings- en warmwaterdistributie. Marmeren tegelvloer & faience in de keuken en badkamer. Novylonvloerbekleding in de living. Vrij bij akte. Vanuit de living heeft men een mooi open zicht op de Koninklijke villa, de Japanse tuin, en de 3 Gapers (= de poort van het strand). Benutbare vloeroppervlakte: 27 m² * beschermd volume: 77 m³. Volgende roerende goederen zijn inbegrepen in de prijs : tafel + 4 stoelen, gordijnen, 2 x wandkast, slaapzetel, TV kast + TV, service en glazen. Energielabel: C * Berekend energieverbruik (kWh/m²) : 212. Elektrische installatie voldoet aan het AREI.

Het betreft de studio op de eerste verdieping aan de westkant, en omvattende :

a) in private eigendom en uitsluitende eigendom :
de inkomdeur tussen de traphall en de private inkomsas,- de inkomsas,- de living (6,35 x 3,05) met accumulatiekachel,- de keuken met onder- en bovenkasten + ingebouwde afwasbak, frigo, elektrische kookplaat, en dampkap * en 2de keukenblok met onderkasten,- en de badkamer (3,05 x 1,50) met toiletmeubel + ingebouwde lavabo, toilet, aansluiting wasautomaat, elektrisch boiler & straalradiator ; berging nr. 4
b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :
vijfenvijftig/duizendsten (55/1.000-sten) van de gemene delen + kelder: dertien/duizendsten (13/1.000-sten) van de gemene delen, waaronder de grond.

Centraal, zeer wel, en standingrijk gelegen, op amper een boogscheut van de tramhalte, de Japanse tuin & Koninklijke villa, de 3 Gapers & ‘t strand, de Venetiaanse Gaanderijen, Thermae Palace Hotel, bibliotheek, Hippodroom, Petit-Paris, en Carrefour. Op wandelafstand van het Stadspark, Wellington golf, Kinepolis, restaurants, bakkers, slagers, winkels, Casino-Kursaal, Marie-Joséplein & handelscentrum (Adolf Buyl).

Notariskosten: gezinswoning: € 3.205,00 * in alle andere gevallen : €12.605,00.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch