U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN GELIJKVLOERS-APPARTEMENT MET TUINTJE

De residentie ‘Deauville’ is een keurig appartementsgebouw, stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 2007, op een perceel bouwgrond van 290 m². Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 56 m², en een beschermd volume van 161 m³. Het omvat: a) kelderverdieping: met traphal, liftschacht met lift, vuilniskelder, tellerkelder, gemene kelders, 21 fietsenhaken, 8 kinderwagenbergingen en 13 privatieve bergingen ; * b) gelijkvloers: met inkom- & tussenhal, lift en traphal ; * c) 4 verdiepingen: met telkens één studio en 3 appartementen ; * d) dakverdiep: met 2 appartementen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in Merantihout, voorzien van dubbele beglazing (verluchtingsprofiel). Tegelvloeren in het hele appartement. Muurtegels in de badkamer en keuken. Schilderbinnendeuren.

Het appartement is voorzien van videofoon (nieuw), stadswater, elektriciteit (dag- en nachttarief), teledistributie, telefoon, en van een individuele verwarmings- en warmwaterdistributie (accumulatiekachel in de woonkamer * elektrische convector in de slaapkamer + badkamer) & warmwaterdistributie d.m.v. elektrische boiler. Syndicuskosten: € 74/maand. Mits enkele kleine aanpassingen is dit appartement rolstoeltoegankelijk. Ideaal als starters- of beleggingsappartement: verhuur, seizoensverhuur etc. Het appartement zal vrij zijn bij het verlijden van de akte.

Het betreft het appartement “0A” op de gelijkvloerse verdieping vooraan links, en begrijpende :

A) IN PRIVATIEVE EN EXCLUSIEVE EIGENDOM :
hal, woonkamer (5,15 x 4,75) met open keuken (2,70 x 1,80) voorzien van onder- en bovenkasten + laden, werkblad, dubbele inox-afwasbak, nieuwe toestellen: keramische kookplaat, oven, koelkast met vriesvak en dampkap, badkamer (1,65 x 2,95) met bad + douchescherm, toiletmeubel + ingebouwde lavabo en w.c., berging met aansluiting wasautomaat, zekeringskast en elektrische boiler, slaapkamer (3,15 x 2,50) met terrasdeur, zongericht tuintje (exclusief gebruiks- en genotsrecht).

B) IN MEDE-EIGENDOM EN GEDWONGEN ONVERDEELDHEID:
37/1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zeer rustig en centraal gelegen, op amper een boogscheut van het Leopold I-plein (’t Paard), op wandelafstand van het Koningspark (koninklijke villa en Venetiaanse Gaanderijen), de Zeedijk (Albert I-promenade), het Leopold Park en van het Casino-Kursaal. Nabij bushalte (op slechts 25 m.), diverse winkels, bakkers, slager, apotheek en Carrefour.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 6.215 € of in alle andere gevallen : 17.415 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch