U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

MOOI “2-SLPK-APPARTEMENT” + ZONNIGE TUIN & ZONNETERRAS * VERKOCHT IN AMPER 1 WEEK EN AAN DE VRAAGPRIJS!

De residentie ‘MONT FLEURY’ is een welgelegen en kleinschalig appartementsgebouw, gelegen in de wijk Meiboom (recentelijk heringericht als woonpark), en uitkijkend op de volkstuintjes en het Maria-Hendrikapark (t‘ Bosje). Stevig en op traditionele wijze opgetrokken in 2002, op een perceel bouwgrond van 233 m², en met gevelbreedte van 9,95 m. Bestaande uit : a) gelijkvloers: gemeenschappelijke inkomhal + brievenbussen & bel-videofoon, 3 fietsenbergingen (+ hydrofoor),- tussenhal + lift, trapzaal, en appartement + tuin & terras ; b) 3 verdiepingen: met elk één appartement. Verzorgde voor- & achtergevel in licht-bruin genuanceerd gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Buitenschrijnwerk in Merantihout + dubbele beglazing. Zadeldak belegd met rustieke sneldekpannen + onderdak in menuiserite + 12 cm. rockwoll isolatie. Kaphout in Oregon. Zinken hanggoten. Ceramieke tegelvloeren in de woonvertrekken, w.c., en badkamer. Laminaat-parket in de slaapkamers. Span-plafonds in de living en keuken. Voorzien van stads- & regenwater (citerne van 10.000 L.), elektriciteit (dag- & nachttarief), teledistributie, internet, videofoon, telefoon, riolering, en individuele centrale verwarming & warmwaterdistributie. Het appartement is tevens voorzien van regenwater (aangesloten op w.c., wasautomaat, en tuin). Verbruik elektricititeit: € 67/m * aardgas: € 38/m. De eigenaar van het gelijkvloers-appartement moet niet mee betalen in de kosten van de lift. Bruikbare vloeroppervlakte: 91 m² * Beschermd volume: 236 m³ * Berekende energiescore (kWh/(m² jaar): 232 * Energielabel: C. Algemene Onkosten (syndic) = ca € 46,00/m. Mogelijkheid om garage te huren op 50 m. van de deur à € 80,00/m. Het voormeld privatief heeft 219/1.000-sten in de gemeenschappelijke delen, waarin begrepen de grond.

Het ‘APPARTEMENT GVL’ OP HET GELIJKVLOERS: bestaat uit : inkom- & nachthal + brand- en inbraakwerende deur,- woonkamer (8 x 4,80) met videofoon (geïsoleerd spanplafond),- open keuken (4,60 x 3,45) met terrasschuifraam, en keukenblok + ingebouwde elektrische kookplaat, heteluchtoven, dampkap, frigo, en inox afwasbak,- berging met Viessmann aardgas-wandgenerator (c.v. & w.w.) en zekeringskast,- betegelde zonneterras + zuid-gerichte tuin (gans de dag zon),- toilet met w.c. + lavabo,- badkamer (3,10 x 2) met ligbad, toiletmeubel + ingebouwde lavabo, en aansluiting wasautomaat (mamerachtige faience en vloer),- master-bedroom (3,50 x 2,90) + terrasdeur,- en kinderkamer (3,50 x 2,20) + terrasdeur.

Mooi gelegen, aan de rand van de Stad-à-Zee, in de zeer aangename en groene wijk : “DE MEIBOOM”. Gelegen rechtover de volkstuintjes en het Maria-Hendrikapark (’t Bosje), en nabij het Heilig Hartziekenhuis en het Kennedy-rondpunt (oprit autostrade). Amper 1 km. van het station en van het stadscentrum. Nabij bushalte. Ideale ligging voor mensen die zich heel snel wensen te verplaatsen.

Notariskosten : voor eerste en enige woning & hoofdverblijfplaats : 10.185 € of in alle andere gevallen : 23.765 €


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch