U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Stene

Omschrijving

INSTAPKLARE BEL-ETAGE WONING * VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS!

Verzorgde bel-etagewoning, stevig en op traditionele wijze gebouwd in 1970, op een perceel bouwgrond van 162 m². De woning heeft een benutbare oppervlakte van 142 m² en een volume van 431 m³. Verzorgde buitengevels, in een paramentsmetselwerk van lichtbruine genuanceerde gevelsteen. Deur- en vensterdorpels in harde blauwsteen. Nieuw buitenschrijnwerk in aluminium, voorzien van 3-voudige, geluidsdempende beglazing.Verzorgd zadeldak, belegd met grijze sneldakpannen (in gebakken aarde) met groot standvenster in het voordak en aan de achtergevel, het dak is geïsoleerd. Zinken hangdakgoten met PVC afgewerkt. Zonnige tuin met overdekt terras en tuinhuis. Tegelvloeren in de inkomhal, toilet en badkamer. Laminaat parket in de living en keuken. Vinylvloerbekleding in de slaapkamers. De woning zal vrij zijn bij het verlijden van de akte. Voorzien van stadswater, elektriciteit (enkel tarief), teledistributie, internet, telefoon, videofoon, riolering en centrale verwarming (mazout).

DE WONING IS VERDER ALS VOLGT INGEDEELD :
a) gelijkvloers: oprit met plaats voor 2 auto’s,- garage (4,90 x 2,80) met nieuwe, automatische sectionale poort, stookinstallatie op mazout en boiler (Ariston),- ruime inkom- en traphal met trap in beuk, grote kast en tellers van water en elektriciteit,- berging/vestiaire (1,65 x 1,25),- wasplaats/berging (3 x 2,80) met afgietbak en regenwaterpomp,- overdekte koer met bergkast, terras en tuin met tuinhuis (voorzien van elektriciteit);
b) eerste verdieping: overloop met videofoon,- toilet + lavabo (blauwe faience),- L-vormige living (26 m²),- keuken (2,80 x 2,50) met U-vormige keukenblok met dubbele inox afwasbak, koelkast/diepvries, vaatwasmachine, ceramische kookplaat, oven en dampkap (plafond in kunststof),- terras (2,60 x 1,35) met metalen balustrade;
c) tweede verdieping: overloop,- badkamer (2,80 x 1,80) met nieuw toilet, nieuwe douche met glazen schuifwanden en lavabo (marmerachtige faience),- kleine achter-slaapkamer (2,50 x 2,75),- 2de achter-slaapkamer (2,50 x 2,80),- grote voor-slaapkamer (3,85 x 3,25) met aansluitende dressing (2,05 x 1,80).

Rustig gelegen, aan de oostrand van de Stad-à-Zee. Slechts 3 km van het stadscentrum en van het strand. Goede & regelmatige busverbinding. Superette, bakker, slager, traiteur, en bushalte op wandelafstand. Gelegen op amper een boogscheut van het Kennedyrondpunt en diverse belangrijke invalswegen (ideale ligging voor mensen die zich snel wensen te verplaatsen).
Do2573 Fi25


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Agence Vermeersch